Portal 072info

FK Borac bez licence!

Danas traje sjednica Drugostepene komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH za licenciranje klubova, koja je započeta prošli četvrtak, a odlučeno je da FK Borac ipak ne dobije licencu!

 

Ovu informaciju je potvrdio i potpredsjednik banjakučke ekipe Vico Zeljković.

“Borac naredne sezone neće igrati u BH. telekom Premijer ligi BiH iako smo rezultatom na terenu to zaslužili. Ostali smo bez licence. Nažalost ljudi iz Škole fudbala Džaja nisu imali sluha i razumjevanja i to nas je koštalo. To su grobari banjalučkog sporta. Pozivaju se na garancije, na koje kakve stvari, a u suštini cilj im je bio da unište Borac. Međutim, Borac će iz svega ovoga na ovaj ili onaj način izaći jači. da li ćemo se fuzionisati sa nekim i nastaviti u Prvoj ligi Republike Srpske od naredne sezone ili ćemo krenuti od najnižeg ranga, odlučićemo u narednim danima hladne glave”, rekao je Vico Zeljković, potpredsjednik FK Borac ,prenose Nezavisne novine.

Čekamo na zvaničnu informaciju sa sastanka Drugostepene komisije, no po svemu sudeći Banjalučane nećemo gledati naredne sezone u elitnom društvu bh. nogometa, iako su uspjeli da izbore ostanak u Premijer ligi.

Podijelite članak