Flamboyage: Frizura koja je u sjenu bacila nedodirljivi ombré

Flamboyage: Frizura koja je u sjenu bacila nedodirljivi ombré

flamboyage

Ombré je frizura koja vlada već nekoliko sezona, a sada je dobila konkurenciju u tehnici bojenja kose, flamboyage. Sudeći da je već predmet obožavanja brojnih zvijezda, ova tehnika je nastavak revolucionarnih težnji u postizanju što prirodnijeg izgleda kose te učinku podmlađivanja.

Vladavina ombré pramenova svoj vrhunac doživljava već nekoliko sezona i to zahvaljujući posebnom efektu pomlađivanja koji neupitno daruje svakom licu. Naime sijedi izrast ovom tehnikom kamufliran je u tamni, a ostatak kose različitim nijansama posvijetljen. Ali ipak, tehnika koja je otišla korak dalje u preslikavanju prirodnog izgleda kose i koju su objeručke već prihvatile brojne zvijezde poput glumice Jessice Biel i trendseterice Victorije Beckham očigledno će nadmašiti popularni ombré.

Flamboyage je zapravo tehnika bojenja pramenova , koja označava sijenčenje kose ili prirodan efekt sunca u kosi. Zasniva se na bojenju nasumično odabranih tankih pramenova izvučenih iz cijele površine kose.

Tajna savršeno tankih pramenova s efektom sijenčenja krije se baš u posebnim samoljepljivim prozirnim folijama, one omogućavaju da se cijeli postupak bojenja pažljivo prati, a bojenje izvede filigranskom finoćom i preciznošću.

Rezultat je lijepo stapanje pramenova i osnovne boje čime se postiže prirodni izgled koji je najteže postići, a njegovi učinci na izgled su mnogostruki jer ten lica postaje sviježiji, izgled topliji i mekši, a posebno je zahvalan efekt pomlađivanja.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica