Portal 072info

Flappy Bird odlazi zbog pritisaka?!

flappy-bird-game-screens
Kreator trenutno najpopularnije igre na mobilnim uređajima – Flappy Bird – povlači je sa App i Play Stora zbog neviđenog pritiska medija i korisnika!

Nizom tvitova od kojih neke možete pročitati dole kreator igre Flappy Bird izrazio je nezadovoljstvo zbog ogomng pritiska medija i korisnika, koje trpi zbog ove igre. Naime, Dong Ngujen, koji se potpuno sam napravio Flappy Bird za samo nekoliko dana, nije davao intervjue za medije, iako su mnogi tražili to od njega, a korisnici širom svijeta bjesne zbog izuzetno zarazne, a teške Flappy Bird igre.

Da je vrag odnio šalu govori nam i podatak da je programer dnevno zarađivao i preko 50.000 dolara od reklama, koje su se prikazivale u igri, a spreman je da se odrekne toga. Da li će sa App Stora i Play Stora igra biti zaista skinuta za par sati ne znamo pouzdano, ali se verzija za Windows Phone, koja je dostupna od 7. februara ne nalazi na spisku “za ukidanje”. Takođe, kreator igre najavio je nove projekte, ali i da ne prodaje Flappy Bird i da ne želi ni sa kim da priča o tome.

Podijelite članak