Portal 072info

FlixBus pušta u prodaju karte od 30 KM za evropske destinacije, evo i koje

Evropski start-up FlixBus u suradnji s odlukom Bisstoursa pušta u prodaju ograničen broj karata po atraktivnoj cijeni od 30KM.

Akcija počinje 22.8. u 11 sati i traje dva dana. Cijena se odnosi se na jednosmjerna putovanja iz primjerice Sarajeva, Kaknja, Zenice, Doboja, Dervente, a u periodu od 28.8 do 27.9.2017. (izuzev putovanja u smjeru Münchena u periodu Oktoberfesta).

Karte će biti dostupne putem FlixBus mobilne aplikacije, a odnose se na sve njemačke destinacije koje se mogu pronaći u zelenoj mreži, bilo povezane direktno s BiH ili s presjedanjima.

“Ovom akcijom zajedno s našim regionalnim partnerom Bisstoursom omogućili smo našim putnicima iz i u BIH povoljna putovanja prema najpopularnijim njemačkim destinacijama poput Münchena, Stuttgarta, Frankfurta, Berlina, Hamburga, Düsseldorfa, Dortmunda i drugih njemačkih destinacija koje se mogu pronaći u našoj zelenoj mreži. Ovo može biti izvrsna prilika za sve one koji nisu bili na godišnjem odmoru ili putuju kako bi posjetili obitelj i prijatelje. – istaknula je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE.

Bosna i Hercegovina se pridružila zelenoj mreži prije nešto više od dva mjeseca kada je krenula prva linija Sarajevo – Dortmund, a vrlo brzo omogućene su i direktne linije prema Sloveniji.

Trenutno je povezano nešto više od 20 destinacija iz BIH s preko 350 destinacija diljem Evrope. Na globalnoj razini FlixBusom je do sada putovalo 60 milijuna putnika kojima je na raspolaganju zelena mreža kroz 26 europskih država i 1200 destinacija s 200.000 dnevnih linija.

Fokus.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box