Fotka na Facebooku otkriva vaš horoskopski znak!

Fotka na Facebooku otkriva vaš horoskopski znak!

Nakon ovog teksta sigurno ćete ponovno razmisliti o “profilki” – otkrijte kakve fotografije postavljaju na svoje Fejbuk profile različiti horoskopski znaci i koliko često mijenjaju slike.

Ovan

Ovan nije veliki fan Fejsa. Za profilnu sliku će izabrati neku životinjicu ili nešto smiješno, i to će stajati tu jako dugo, bez mijenjanja. Neće postaviti svoju fotografiju, ai ako to učini, bit će to slika na kojoj se nalazi sa svojim društvom. Generalno se ne bavi puno ovim stvarima, jer više voli da se vidi sa prijateljima, nego da četuje s nekim preko interneta, piše “24sata“.

Bik

Bik će postaviti svoju najljepšu fotografiju koju ima i ostavit je tamo zauvijek. Facebook za njega predstavlja ugodan način da provede vrijeme i sazna što ima novo kod njegovih prijatelja. Njegovu aktivnost na društvenoj mreži čini postavljanje pjesama, smiješnih video-klipova i odlomaka omiljene knjige.

Blizanci

Blizanac ima jak smisao za humor, pa tako neće oklijevati postavi neku svoju smiješnu fotografiju, ismijavajući sam sebe. Naravno, neće je ostaviti dugo na profilu, jer će mu uskoro dosaditi, pa će postaviti drugu, podjednako smiješnu. Ne utručava se pokazati svoj prirodni izgled, i ne preferira “sređene” fotografije, koje ne odgovaraju stvarnosti!

Rak

Rak će vrlo pažljivo birati sliku koju će postaviti na svoj profil. Mogu proći i dani dok ne odluči koja je najbolja i koja će izazvati najviše pozitivnih komentara njegovih prijatelja. Moguće je i da će izabrati neku iz djetinjstva ili gdje je u društvu s dragim osobama.

Lav

Slikom koja ističe njegovu otmjenost i sjaj, Lav će željeti da vas impresionira. Fejsbuk je samo još jedan način da promovira sebe i da izmami divljenje i pozitivne komentare drugih. Naravno, često će mijenjati profilnu sliku, kako bi zadržao interes svojih prijatelja i skupio više “lajkova”.

Djevica

Djevici se sviđaju slike krajolika, bilo da je posjetila to mjesto ili da želi ići. Nema običaj postavljati sliku svog lica, ali kada odluči da to učini, postavit fotografiju s idiličnom pozadinom, s nekog od svojih putovanja.

Vaga

Vaga bi mogla otići i kod profesionalnog fotografa, kako bi na profilu imala najljepšu fotografiju, koja će isticati njene karakteristike. Često mijenja profilnu sliku, kako bi održala korak sa svojim psihičkim stanjem i trenutnim raspoloženjem.

Škorpion

Škorpion će na svom profilu postaviti najmisteriozniju i seksi fotografiju, i ako procijeni da je uspjela da se zavuče u misli svojih prijatelja, ostavit je tamo jako dugo. Dobra stvar je i ta što će joj istovremeno pomoći povećati broj “prijatelja”.

Strijelac

Fotografija na njegovom profilu, koju dugo neće promijeniti, je ona koja ga prikazuje baš onakvim kakav jest. Međutim, njegovi albumi će često biti ažurirani i sa najrazličitijih putovanja!

Jarac

Jarac nema naviku da često mijenja sliku s profila. Međutim, slika koju izabere treba zadovoljavati dva kriterija: prvi je da naglašava intenzitet pogleda, a drugi da prikazuje njegovu profesionalnu aktivnost. Inače, najčešći razlog zbog kojeg Jarac otvara profil na društvenim mrežama je profesionalne prirode.

Vodenjak

Vodenjak ima običaj da postavlja slike svojih omiljenih umjetnika ili poznatih ličnosti kojima se divi. Često mijenja i ažurira svoj profil, jer na taj način može neizravno obavijestiti svoje prijatelje o tome što mu se događa i kako je raspoložen.

Ribe

Ribe su veliki romantičari na Facebooku i to dokazuju postavljanjem simpatičnih i slatkih sličica ili slika romantičnih predjela. Često mijenjaju profil i ažuriraju status, objavljujući slike i pjesme, kojima raznežuju svoje prijatelje.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE