Portal 072info

BOLJA POLOVINA PAPETOVIH PULENA: Ljepotice koje su zarobile srca naših Zmajeva

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Amra Silajdžić i Edin Džeko/ Foto: DEPO PORTAL
Osim što je naš najpoznatiji fudbaler, i Džekina ljubavna veza s Amrom Silajdžić također je već nekoliko godina u žiži interesovanja bh. javnosti. Nakon što u prvih nekoliko godina igračke karijere do nas nisu stizale pretjerano zahvalne informacije o njegovom ljubavnom životu, u javnosti je svojevremeno kao bomba odjeknula vijest da je naš reprezentativac u vezi s dvije godine starijom  manekenkom.

No, za razliku od ‘neiskusnog’ Edina, Amra iza sebe već ima jedan propali brak sa problematičnim srpskim biznismenom za kojeg se udala vrlo mlada i s kojim je dobila kćerku Sofiju. Mediji su lijepu Amru kasnije dovodili u vezu s brojim poduzetnicima i poznatim ličnostima s prostora bivše Jugoslavije, ali ništa od toga nije se duže zadržalo u javnosti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Čini se da se bh. ljepotica, koja posljednjih godina otvara vrata i glumačke karijere u Los Angelesu,  konačno skrasila pored našeg reprezentativca s kojim je u sretnoj vezi još od 2011.

Ko zna, možda će i Džeko poput većine svojih sagirača uskoro stati na ludi kamen. Mahala to željno isčekuje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Zerina i Vedad Ibišević
Drugi član ubojitog bh. napadačkog tandema, Vedad Ibišević u braku je od 2010. godine, kada se nakon dugogodišnje veze oženio svojom djevojkom Zerinom. Vedina bolja polovina je diplomirana novinarka iz Sarajeva.Nakon godinu dana braka par je dobio sina Ismaila, koji je za sada jedino dijete Ibiševićevih. Međutim, Vedad ne krije da kada su djeca u pitanju, njegova želja je da ima cijeli jedan fudbalski tim, uključujući i klupu.Azra za sebe kaže da je jedna temperamentna Bosanka koja ne umije skriti emocije pa se i na tribinama ponaša ‘onako kako joj srce kaže’: Kad je gol, najglasnija sam!
Josepha i Miralem Pjanić
Kreator igre naše reprezentacije i „princ od Rima“, kako su Miralema Pjanića prozvali italijanski mediji, krajem prošle godine uplovio je u bračne vode sa svojom izabranicom Josephinom, s kojom je ima sina Edina starog šest mjeseci. Ostaje misterija da li je mali Edin dobio ime po tatinom kolegi iz reprezentacije.Pjanić je svoj brak i prinovu prvih nekoliko mjeseci skrivao od medija i znatiželjne ovdašnje javnosti jer, prema riječima njegovog oca Fahrudina, nisu željeli da se desi nešto „nepredviđeno“. Šta “nepredviđeno” nikom nije jasno.
Katarina Banić i Emir Spahić
Bh. kapiten dugo godina je važio za najvećeg zavodnika u našoj državnoj momčadi i mamio je uzdahe navijačica širom naše zemlje, ali i Evrope, te su ga dovodili u vezu s brojnim djevojkama.Ipak, njegova najpoznatija veza je ona s bivšom Miss Hrvatske Katarinom Banić. Veza je pukla nakon nekoliko mjeseci, jer su, prema riječima Spahića, „imali drugačije poglede na život“. Možda ti pogledi imaju veze s Katarininim političkim angažmanom u radikalno desničarskoj Hrvatskoj čistoj stranci prava, te njenim izjavama da svom djetetu nikad ne bi dozvolila da bude gej, kao ni da nikad ne bi bila u vezi sa Srbinom.Vjerovatno umoran od dugogodišnjih medijskih natpisa i špekulacija o vezama, naš kapiten se u međuvremenu, u strogoj tajnosti, vjenčao sa svojom djevojkom Azrom, s kojom ima sina Tarika.Svoj porodični život za sada vrlo uspješno skriva od znatiželje medija.
stefanija i zvjezdan misimović
Rekorder po broju nastupa za reprezentaciju BiH, Zvjezdan Misimovbić živi u svojevrsnoj ljubavnoj bajci koja očigledno postoji i mimo slatkih priča za djecu i ljubavnih sapunica s happy endom.Sa suprugom Stefanijom, koja je s njim prošla kroz sve i dobre i loše faze u životu i karijeri, u vezi je još od 14. godine. Stefanija i Zvjezdan su sretni roditelji tri dječaka – Luke, Nike i Noela. Prva i vječna ljubav!
Nicolle i Asmir Begović
Asmir Begović još je jedan u nizu naših fudbalera koji su vrlo rano stali na ludi kamen. Srce bh. golmana još prije šest godina zarobila je Engleskinja Nicolle.Begovićeva supruga, koja je nedavno dobila bh. državljanstvo, bavi se dresurom konja, a izrazila je i želju da u ovoj disciplini predstavlja našu zemlju na Olimpijskim igrama u Rio De Janeiru 2016. godine.Nicolle tvrdi da je Asmir je najiskrenija i najvelikodušnija osoba koju je upoznala, zbog čega se i zaljubila u njega, te da je njihov brak kao iz bajke. Godine 2011. bračni par je dobio kćerku Taylor.
Lejla i izet Hajrović
Mladi bh. reprezentativac koji je maestralnim golom protiv Slovačke donio radost u srca miliona navijača Zmajeva, nakon pobjedničkog gola zbog kojeg je preko noći postao istinska zvijezda, otkrio je da je u vezi sa stanovitom Lejlom iz Travnika, koja s njim živi u Švicarskoj.No, Izet Hajrović, iako priznaje da više od godinu dana u sretnoj vezi, kaže da o braku još uvijek na razmišlja. Bar ne do Brazila!

DEPO

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME