FOTO Smiješna strana izbora: Đani, Konstantin i FC Sarajevo

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Kako ste ranije mogli pročitati, ronašli smo jednog glasača koji je na svojoj personaliziranoj listi za lokalne izbore glasao za Emira Kusturicu i Neleta Karajlića, a u ovom tekstu vam donosimo brojne slične šaljive (ili uvrijedljive) listiće koji se mogu pronaći diljem interneta.

I ove godine, glasači koji su željeli uništitit svoj listić imali su dosta ideja, prijedloga svojih kandidata i slično…

Konstantin Savić, kandidat za načelnika Teslića dobio je svoj glas u Sarajevu. Naravno, listić je nevažeći. Pjevač folk muzike Đani, koji je internet zvijezda posljednjih nekoliko mjeseci na Balkanu – također je dobio svoj glas, uz poruku: “No Đani, no party”.

Na glasačkom listiću za lokalne izbore, gdje se zaokružuje načelnik općine Novo Sarajevo, stoji hashtag #TeamBradPitt gdje dosjetljivi Sarajlija očigledno staje na stranu jače polovine para “Brangelina”.

Isti glasač poručuje: “Nije gotovo, tek počinje”, uz savjet kladioničarima “Nikad na Lacijo, uvijek na Svonsi 3+”.

Na jednoj izbornoj listi stoji sistem 13/23 – na 1 KM, također dakle u kladioničarskom duhu, a pored ranije pomenute “Izdajničke stranke – Kvisling”, koju je “oformio” jedan glasač, dobili smo i “Stranka pravog puta legalizovane marihuane”, sa svjojim istaknutim kandidatima.

Na Twitteru stoji fotografija listića iz kladionice gdje tviteraš poručuje da je “obavio građansku dužnost”. Tu predpostavljamo misli na siguran prolaz Juventusa protiv Empolija. Bilo je 0:3 u korist Stare dame.

Za kraj, ostavili smo i poruku strastvenog navijača FK Sarajvo: Moja politika je FC Sarajevo, Moja stranka je Horde zla, nacionalnost – Pitar.

Pogledajte galeriju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenihmrežaTwitter | Facebook.

GODISNJICA
MARKETING