Frizersko-kozmetički salon „Aysun“: Anticelulitni tretman

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Frizersko-kozmeticki salon Aysun Zenica

Nešto novo u Frizerko-kozmetičkom salonu „Aysun“, i to anticelulitni tretman, koji možete obaviti na adresi P.C. Aksa 2.sprat) i Nail Studiu Aysun (Shopping Centar Džananović, pored DM-a).

Najbolji rezultati u tretiranju problema debljine i celulita postižu se kombinacijom nekoliko različitih metoda od manuelnih do preparativnih i aparativnih.

Među favoritima naše klijentele spada anticelulitni tretman koji se kod nas odvija na sljedeći način:

      1.BODY WRAPPING ili umatanje tijela.

Određeni dijelovi tijela se tretiraju anticelulitnim i body-wrapping termo proizvodima koji pospješuju prokrvljenost, razgradnju masnoća, kao i izlučivanje nakupljene vode u tkivima. Zatim se ti dijelovi zamotaju folijama. Ovom metodom pospješujemo prodor supstanci body-wrapping proizvoda dublje u kožu.

       2. TERMODEKA

Za još jači učinak tretirana osoba legne pod termodeku. Termodeka je klasičan, ali učinkovit način topljenja masnoće. Ona zagrijava tijelo, te na taj način otapa željenu masnoću koja izlazi putem znoja. Ovom metodom uklanja se jedan od uzročnika celulita, suvišna voda u tijelu, ali i nakupljeni toksini. Uz njega se istovremeno postiže i tretman opuštanja, neophodan za uklanjanje stresa koji također pogoduje nestanku celulita.

      3. LIMFNA DRENAŽA

Nakon 40 minuta zagrijavanja, izvodi se anticelulitna masaža tretiranih dijelova tijela ili tzv. limfna drenaža, koja stimulira protok limfe i kretanje tekućine. Također pomaže u radu živčanog sustava, snižava tlak, smanjuje stres i poboljšava san.

PVL-Bodyline-anticelulitni-tretman2

Ovaj tretman je preporučljivo ponavljati osam do deset dana, svaki dan, da bi se postigao rezultat od 2-4 cm manjeg obima na tretiranim dijelovima.

PROMOTIVNA CIJENA JEDNOG TRETMANA (Body wropping+termodeka+limfna dremaža) JE 20,00 KM (regularna cijena 30,00 KM).

Termine možete zakazati na broj telefona: 061/769 308! Posjetite nas i na Facebooku i pratite svakodnevno nove akcijske cijene.