Frizersko-kozmetički salon ‘Aysun’ osvojio srca onih koji brinu o svome izgledu (FOTO)

Frizersko-kozmeticki salon Aysun Zenica

Svi oni koji posvećuju pažnju svome izgledu do sada su čuli za Fizersko-kozmetički salon ‘Aysun’ koji se nalazi u ulici Mehmedalije Tarabara bb, u poslovnom centru Aksa. Svojim odličnim uslugama i nevjerovatno pristupačnim cijenama već duže vrijeme postali su prepoznatljivi kako u Zenici tako i šire. Ovaj salon koji je osvojio srce svake Zeničanke koja brine o svome izglede, već duže vrijeme postao je omiljeni i kod jačih polova.

Svoj imidž Frizersko-kozmetički salon izgradio je svojim uslugama koje rade ne samo prvi u Zenici, nego i u Bosni i Hercegovini. Ono što je interesantno za ovaj salon jesu i konstantne inovacije koje prave u svojoj ponudi, a pored najnovijih i najefikasnijih kometičkih usluga valja istaći da su na naše prostore donijeli IPL tretman (trajno uklanjanje dlačica), usluge trajne šminke, uklanjanje bradavica i mladeža radiotalasima, popunjavanje bora sa botoksom, uvećanje usana sa hijaluronom i niz drugih usluga. Valja istaći kako se ove usluge iz godine u godinu uvijek aktualiziraju, te da idu u korak sa vodećim svjetskim salonima.

Kada govorimo o svjetskim trendovima i salonima, izvrsno osoblje Aysuna također ne zaostaje za vrhunskim kozmetičkim uslugama, pa su u tako u njihovoj ponudi pored uobičajenih frizerskih usluga i neke do sada ne toliko poznate usluge poput tretmana skidanja farbe ne koristeći se blanšom, trajno ravnanje kose, kreatinski tretman kose i niz drugih usluga. Prepoznatljivi su i po svom organizovanju akcije pod nazivom ‘Dani ljepote u Aysun-u’ kada sve svoje usluge vrše u pola cijene, a što je još jedan od pokazatelja spoja profesionalizma i iskustva.

Ekspanzija njihovih klijenata ponukala ih je da otvore još jedan svoj salon, te se tako prošire i na grad Sarajevo (Hrasno, Trg Heroja br. 31), a gdje ih već duže vrijeme posjećuje veliki broj Sarajlija i Sarajki.

Oni koji imaju želju da prate ponude ovog salona mogu im se pridružiti na oficijelnoj Facebook stranici, a svoje termine svakako možete zakazati na brojeve telefona 063 292 094 i/ili 061 769 308.

Naša ekipa posjetila je ovaj svjetski salon na adresi Mehmedalije Tarabara bb, u poslovnom centru Aksa, gdje smo zatekli veliki broj onih koji brinu o svome izgledu i kako su nam tom prilikom kazali, svoj izgled ne žele prepustiti slučaju nego pravim profesionalcima. Raspoloženo osoblje dočekalo nas je sa osmijehom na licu, a kako je to sve izgledalo u Aysun-u pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića.

[flagallery gid=84]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE