Fuad Kasumović
AUTOR: P.D.
DATUM: pro 1, 2021 @ 12:48
KATEGORIJA: BiH / Izdvojeno / Vijesti

Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, neposredno prije nego se sam javio u prostorije SIPA-e u Istočnom Sarajevu, dok se vraćao sa službenog putovanja, oglasio se objavom na svom zvaničnom Facebook profilu koju prenosimo bez intervencija.

Nisam u bjekstvu, stalno sam bio dostupan organima. Bio sam na službenom putu i čim sam se uvjerio u ovu spektakularno pripremljenu i organizovanu akciju SDA medija i kriminalnih struktura SDA i tužilaštva, odlučio sam dobrovoljno pristupiti na razgovor sa istražiteljima. 

Da sam imao bilo kakav poziv, kao legalista odmah bih se odazvao pozivu suda, tužilaštva, kako sam to radio tokom ovih pet godina koliko me proganja osovina zla.  

Podsjećam, ovo je sve izvedeno politički koordinirano od strane SDA, njenih novinara i medija, dijelova tužilaštva. Ja sam Zlatni ljiljan, hrabar i odlučan čovjek koji se suprotstavio nasilju nad građanima i državom Bosnom i Hercegovinom koja nije i neće biti privatna država, nego mjesto pod suncem za sve njene građane i narode. 

Tekst se nastavlja nakon reklame

Izražavam negodovanje zbog pokušaja maltretiranja moje porodice, mojih saradnika i svih dobronamjernih građana Zenice. 

Sretno do pobjede, Fuad Kasumović

LIDER