Fudbaler zeničkog kluba: Kriv si Fenane, jer godinama ostaješ u Čeliku i odbijaš sarajevske klubove

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Fenan Salčinović dobio je crveni karton u utakmici 28. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Čelika i Borca, a to je izazvalo neke negativne komentare kod navijača zeničkog kluba.

U odbranu Salčinovića stao je njegov saigrač Aldin Šišić, koji se obratio putem statusa na Facebooku.

“Kriv si Fenane što godinama ostaješ u Čeliku, što daješ sve od sebe, što godinama odbijaš sarajevske klubove, jer živiš za jak Čelik. Kriv si što jedini nisi tužio klub i što godinama igraš za klikere. Kapitenu naš, jedan prestrogo dobijen crveni karton u očima nas koji volimo naš klub i koji smo tu i kad nije bilo plate po pet mjeseci, kad su svi bježali, mi smo ostajali. Krivi smo, jer kad pobijedimo niko ne kaže zeničko dijete donijelo pobjedu. Ne spominjemo se, ali zato kad izgubimo mi smo krivi. Znači taj crveni nije ništa u odnosu za ono što si ti dao klubu. Hvala pravim i iskrenim navijačima. Hvala jugu, posebno koji je pružio podršku kao da smo osvojili Ligu prvaka. Predat se nećemo kapitenu i nek Bog da šta da i nema veze ako bude najgore, mi smo krivi Zenicani. Volim te Čelik do groba”, napisao je Šišić na Facebooku.

Zenički klub je došao u jako tešku situaciju nakon remija sa Borcem (1:1). Četiri kola prije kraja imaju pet bodova manje od Slobode, koja je ispred njih.

scsport.ba