Portal 072info

Fudbalski klub “Borac” iz Tetova ugostio ministra Arnela Isaka

6F736D11 E889 4D65 96B3 6000D80FBAE4
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ministar Arnel Isak i kandidat za gradonačelnika Zenice se družio sa Upravom i igračima fudbalskog kluba “Borac” iz Tetova.

Borac je jedan od zeničkih sportskih kolektiva sa najdužom tradicijom, odanim navijačima, kvalitetnim i talentiranim pogonom mladih igrača.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Okupiti mlade ljude i stvarati uspješnu sportsku priču cilj je uprave ovog kluba. Sam rad sa mladim talentima i maksimalna posvećenost njihovom razvoju vode ka cilju stvaranja budućih zvučnih imena bh. fudbala.

“Teško je nakon dugogodišnje pauze krenuti ispočetka. Ali, dugogodišnja tradicija, naši igrači, naši mještani i ljubitelji sporta daju svima nama u klubu motiv da se borimo dalje”, kazali su iz Uprave kluba.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

“Borac nije samo fudbalski klub, on je način života u MZ Tetovo kao i dobra i kvalitetna sportska priča za svu djecu ove mjesne zajednice. Ulaganjem u sport, mi našu djecu usmjeravamo na zdrave puteve i dajemo im motiv da postanu dio uspješnih sportskih priča našeg grada ali i države ”, kazao je ministar Arnel Isak.

Kroz druženje sa igračima i Upravom društva dogovorena je finansijska pomoć, kao i nastavak saradnje svim sportskim kolektivima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Nakon posjete Borcu, ministar Isak je obišao i mještane MZ Tetovo, obavio razgovor sa njima o aktuelnim problemima u ovoj mjesnoj zajednici, te najavio novu posjetu u skorije vrijeme.

Ministar se ovim putem zahvaljuje Upravi i igračima Fudbalskog kluba “Borac” iz Tetova na gostoprimstvu kao i mještanima MZ Tetovo.

Podijelite članak
  • 368
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Ogromna podrška mještana Janjića, Drivuše i Poljica: Zenica je prepoznala novu političku snagu (FOTO)

072info.com

Isak posjetio Trešnjevu glavu, Peševiće i Vardu: Idemo zajedno praviti novu, modernu, Zenicu po mjeri svih građana (FOTO)

072info.com

Mještani prepoznali novu snagu i energiju: Podrška Isaku za gradonačelnika Zenice iz Topčić Polja, Starine i Bistrice

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6