Gađala pivom muževu ljubavnicu: Šta ti imaš s mojim mužem, dr**o

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Četrdesetsedmogodišnja žena osuđena je zbog napada na djevojku (32) koju je optužila da je ljubavnica njenog muža, prenose hrvatski mediji.

Naime, žena je optužena da je verbalno napala oštećenu, počupala je za kosu i gađala je limenkom piva.

Ona je kažnjena sa 102 evra, te mora podmiriti i 40 eura troškova sudskog postupka.

Prema presudi, sve se to dogodilo u julu prošle godine oko 21.20 časova u automat klubu na bjelovarskom području.

ČITAJ JOŠ:  Potukli se nakon udesa, jednog odvezla Hitna

“Narušavala je javni red i mir na način da je vikala i galamila na radnicu automat kluba riječima: ‘Šta ti imaš s mojim mužem, dr**o‘! Potom ju je s obje ruke uhvatila za kosu i čupala ju. Nakon toga je s pulta za radnike uzela otvorenu limenku piva i pogodila djevojku u predjelu glave, ispod desnog oka, a pivo se razlilo po djevojci i pultu. Dakle, remetila je javni red i mir vikom, galamom i tučom”, navodi se u presudi, piše Danica.hr.

Optužena je u svojoj obrani priznala sve što joj se stavlja na teret rekavši kako joj je jako žao što je tako postupila jer inače nije takva osoba. Majka je maloljetne djece i nikad nije prekršajno kažnjavana, kaže.

ČITAJ JOŠ:  Sljedeće sedmice zastoji na granici Hrvatske i Srbije, preporuka “preko BiH”

“Cijela situacija je eskalirala iz privatnih razloga što je na mene ostavilo posljedice da sam trenutno na antidepresivima i liječenju. Djevojci sam se putem poruka uputila izvinjenje jer sam smatrala da je to u redu. Molim uvaženi sud da mi oprosti jer u cijeloj situaciji sam ja u stvari oštećena i moj bračni život koji sam gradila 30 godina. Ali, neka bude kako sud želi, prihvatam odgovornost”, navela je u odbrani.

Presuda je nepravosnažna i na nju se može žaliti.

ČITAJ JOŠ:  Hrvatska namjerava prodavati narodne obveznice: O čemu je riječ i da li BiH treba uraditi isto

Agencije

GODISNJICA
MARKETING