Game Awards: Evo koja je igra proglašena najboljom u 2020. godini

ghost of tsushima decembar 2020
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Publika je rekla svoje te je na The Game Awards 2020 odabrala Ghost of Tsushimu za najbolju igru godine.

The Last of Us: Part II je odnio titulu za najbolju igru 2020. u najstarijoj dodjeli nagrada Golden Joystick, u kojoj je glasalo više od tri miliona ljudi. Međutim, druga je pobjeda izmakla igri Naughty Doga u kategoriji najbolje igre po odabiru publike na Game Awardsu 2020.

Utrka je bila tijesna do samoga kraja, no samurajska je avantura u konačnici proglašena pobjednikom. Pojavile su se, međutim, neke sumnje da je stranica za glasanje bila hakirana te da je rezultat u konačnici namještaljka, ali organizatori nisu ništa komentirali te je pobjednik formalno proglašen.

Valja napomenuti da ovo nije glavna nagrada za igru godine u sklopu Game Awardsa. Ovo je “nagrada naroda”, dok će glavnu nagradu odrediti glasovi novinarskog žirija, kombinirani s glasovima publike u zasebnom glasanju.

Glasovi publike nose 10 posto glasova u tom izboru te mogu biti presudni faktor u slučaju izjednačene bitke kakvu su Ghost of Tsushima i The Last of Us: Part II vodili u kategoriji najbolje igre po odabiru publike, piše hcl.hr.

U svakom slučaju, obje te igre su u utrci za glavnu nagradu, zajedno s još četiri druge igre. Evo podsjetnika koji se sve naslovi bore za titulu najbolje igre na ceremoniji Game Awards 2020.

Animal Crossing: New Horizons
Final Fantasy VII Remake
Hades
The Last of Us Part 2
DOOM EternalGhost of Tsushima
Pobjednici Ga

GODISNJICA
MARKETING