Portal 072info

GARANTOVAN UŽITAK: Savjeti za seks koje ćete poželjeti isprobati

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi ili braku, nije naodmet malo začiniti seksualni život kako biste pojačali zadovoljstvo.

Otvorite prozore, ali zatvorite zavjese

Povjetarac na goloj koži i uzbuđenje zbog intimnosti pored otvorenog prozora ili balkonskih vrata svakako morate probati, savjetuje Harlan Cohen, autorica knjige Getting Naked. Osjećaj da bi se zavjese mogle pomaknuti izaziva još veće uzbuđenje i pojačava sva osjetila.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Prstima prelazite jedno drugom po glavi

‘Na tjemenu je jako puno završetaka živaca, zbog toga ne čudi užitak koji pruža masaža glave. Osim toga, to će uzburkati hormone poput oksitocina zbog kojeg ćete se osjećati još više povezano’, pojašnjavaIan Kerner, autor knjige She Comes First. S obzirom da češkanje glave nije povezano direktno sa seksom, a pruža užitak, na ovaj način ćete produžiti predigru, a još ako se k tomu skinete i krenete se masirati, pa s glave krenete niže, zadovoljstvo je zagarantirano.

Odgađajte seks cijeli dan

Jutro počnite seksi porukom. Nakon toga možete jedno drugom poslati neku seksi fotografiju. Opisati što bi željeli raditi. Kad se napokon nađete kući neko vrijeme možete izbjegavati kontakt, no izazivajte jedno drugo hodajući bez rublja. Finiš će biti spektakularan.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iskoristite kockice leda

Lagani osjećaj hladnoće koji čini kockica leda stimulira živce i pruža neki novi osjećaj. Prelazite kockicom po bedrima, a ukoliko vam sve bude smiješno, prihvatite igru. Seks i treba biti zabavan.

Koristite lubrikante

Žene koje koriste lubrikante na bazi vode ili na bazi ulja, svoje su seksualno zadovoljstvo ocijenile jačim nego one koje ne koriste to seksi pomagalo, pokazalo je istraživanje Sveučilišta Indiana na gotovo 2500 žena. Lubrikant držite pri ruci, kako ga ne biste trebali u ključnom trenutku tražiti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ponovite svoje najbolje trenutke

Ukoliko ste najbolji seks doživjeli na recimo osamljenoj plaži, fotelji koja se ljulja ili na kuhinjskom šanku, vrijeme je za reprizu. Ponovite scenarij, napravite atmosferu i u akciju.

Isprobajte novu pozu

Iako možda mislite da ste isprobali sve moguće pozicije, sigurno ima nešto što još niste iskusili. Nova poza može biti jako poticajna, stoga se prvo bacite na istraživanje da vidite kako ispreplesti tijela za jači i vrući seks.

tportal

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME