Gdje je danas Nejra iz serije “Viza za budućnost”

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Maju Ibrahimpašić mnogi pamte kao voditeljicu dječije emisije „Idemo dalje“ te kao djevojčicu Nejru Husiku u seriji „Viza za budućnost“ koja je svojevremeno rušila rekorde gledanosti.

Ona je danas uspješna arhitektica te predaje kao asistentica na Katedri za konstruktivne sisteme Arhitektonskog fakulteta u Sarajevu.

Maja Ibrahimpašić: Ona je danas uspješna arhitektica te predaje kao asistentica na Katedri za konstruktivne sisteme Arhitektonskog fakulteta u Sarajevu
Maja Ibrahimpašić: Ona je danas uspješna arhitektica te predaje kao asistentica na Katedri za konstruktivne sisteme Arhitektonskog fakulteta u Sarajevu Foto: Agencije

Serija je tokom 2000-tih stekla ogromnu popularnost, emitirana je od 2002. do 2008. godine, a fanovi su godinama iščekivali nastavak koji se nikada nije dogodio.

ČITAJ JOŠ:  Zašto muškarci raskidaju vezu iako su zaljubljeni

I danas su popularne mnogobrojne replike iz te serije, dok se reprize često emitiraju te su vrlo gledane.

Serija je okupila brojne glumačke regionalne bardove poput pokojne Nađe Đurevske, koja je igrala glavnu ulogu Mubere, te pokojni Ljubiša Samardžić, koji je igrao Milana Golijanina. Tu su još i maestralna komičarka Meliha Fakić u ulozi Alme, Admir Glamočak u ulozi Sude i brojni drugi.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING