Gdje je sada Fahro: Otjerali su ga oni kojima je ovo seks igrokaz!

w873 56

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon sinoćnjeg incidenta migranata u prihvatnom centru u Blažuju.

Podjećamo da je u nerednima učestvovalo 2.000 migranata. Povrijeđena su dva policajca i jedan uposlenik IOM-a. Ukupno je oštećeno 20 službenih vozila. Migranti su bacali kamenice i prevrnuli tri policijska automobila.

– Nakon sinoćnjeg, po ko zna kojeg incidenta, migranti su pokazali nezahvalnost našoj državi i ljudima koji im nastoje pomoći. Poslije brojnih krivičnih djela, pljački, silovanja, ubistava, pa i sinoćnjeg demoliranja zajedničke imovine svih nas, svi su se složili oko jednog i upitali se, gdje nam je sad Fahro da ovo sredi.

I da baš je tako. Gdje je onaj Fahro što je imao plan za migrantsku krizu?

Odgovor je jasan. Otjerali su ga oni kojima je ovo sve seksi igrokaz i zabava. Otjeraše ga oni kojima odgovara ova situacija, upravo oni koji se od rata bogate na račun sirotinje i donacija.

Copy

Pitam se onda, gdje je Selmo Cikotić, ministar sigurnosti BiH sinoć bio dok je 2.000 migranata tuklo našu policiju, a gdje Šefik Džaferović. Kući, sa svojim porodicama.

Dok su se nečiji očevi, braća, sinovi pod kišom kamenica borili za svoje dostojanstvo i mir u gradu – jedan je od komentara na Instagramu.

Avaz

Prethodni članakSnovi nam govore više o nama nego što smo mislili
Sljedeći članakBritanac u smeće bacio disk sa 7.500 bitcoina i sada želi kopati po deponiji da ga nađe