Portal 072info

Genijalan razlog zašto biste cijeli limun trebali držati u vodi sat vremena

Među zanimljivim savjetima koji bi nam mogli svakako poštedjeti živce, je i onaj da bijeloj odjeći možete vratiti onaj početni sjaj tako da je namočite u toplu vodu s kriškama limuna na 10 minuta.

Ako niste imali naviku tokom zimskih mjeseci piti limunadu, s dolaskom toplijeg vremena vjerojatno ćete poželjeti popiti barem jednu čašu ovog osvježavajućeg i nadasve zdravog napitka.

Kako biste iz limuna “izvukli” maksimalno soka, jedan od jednostavnijih načina je da cijeli limun prije cijeđenja stavite u toplu vodu na sat vremena, savjet je to objavljen na stranici Time for learning.

Ako vas muče mravi u kući ili u stanu, stavite koru svježeg krastavca pored rupe iz koje izlaze. Krastavce, naime, mravi ne vole pa bježe od njega.

Među zanimljivim savjetima koji bi nam mogli svakako poštedjeti živce je i onaj da bijeloj odjeći možete vratiti onaj početni bijeli sjaj tako da je namočite u toplu vodu s kriškama limuna na 10 minuta.

Za sjajnu kosu, pomiješajte vodu sa žlicom bijelog octa i time isperite kosu nakon šamponiranja.

Ono što zasigurno znate je ono da ćete koru krumpira lakše skinuti ako ga odmah nakon kuhanja namočite u hladnu vodu.

Za čistoću i sjaj ogledala, operite ga sa Spriteom, a ako vas muči što vam oči suze tokom rezanja crvenog luka, žvačite žvakaću gumu.

bh-index.com

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box