family 3339718 1920 750x533 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
Kurbani 2021

Jeste se pitali kako to da su u hotelskim sobama peškiri uvijek mekani i mirišljavi, što se kod vas rijetko događa iako koristite omekšivač? Na sreću rješenje postoji i vrlo je jednostavno.

Nakon tuširanja, kada ste potpuno osvježeni, taj divan trenutak može uništiti jedan običan peškir s kojim skoro da možete napraviti piling cijelog tijela. Jednom kada peškiri postanu tvrdi, može biti teško vratiti im onu mekoću koja ih je krasila kada su bili potpuno novi.

Postoji jednostavan trik koji će spriječiti da peškiri postanu grubi, ali vam i pomoći ako oni to već jesu. Za to je potrebno stvarno malo vremena i ništa truda.

Na jednoj je društvenoj mreži korisnica Mama_Mila podijelila zanimljiv trik kako spriječiti da peškiri postanu tvrdi. U videu objašnjava kako biste peškire uvijek trebali prati na 40 ili 60 stupnjeva u perilici za rublje, potrebno je dodati prašak i 120 ml bijelog octa umjesto omekšivača za rublje. On će i pospješiti djelovanje praška, a sve rublje, pa tako i peškiri, mirisat će i biti mekani na dodir.

Prije nego ih stavite da se suše, dobro ih protresite. Kako je ljeto, najbolje ih je ostaviti da se suše na zraku, a ako imate sušilicu potrebno je samo malo više vremena da se potpuno osuše. To je isto detalj koji će pomoći da rublje bude mekše i bolje upija vlagu s tijela, piše Ordinacija.

@mama_mila_

Say goodbye to stuff, crusty towels 👋 #bathroomaesthetic #bathroomdecor #cleaningtiktok #cleaningtips

♬ Runaway (U & I) [Svidden & Jarly Remix] [Paper Towns Soundtrack Version] – Galantis