GILE ISPUNIO OČEKIVANJA: Prepuna zenička arena oduševljena koncertnim spektaklom (FOTO)

GILE ISPUNIO OČEKIVANJA: Prepuna zenička arena oduševljena koncertnim spektaklom (FOTO)

IMG_3053

Sinoć je u prepunoj Gradskoj areni Zenica upriličen koncert godine, velike zvijezde i miljenika javnosti Amara Gileta Jašarspahića. Mega koncert o kojem se u posljednje vrijeme dosta pričalo uspio je okupiti u zeničkoj areni blizu 10 000 ljubitelja dobrog provoda, ali i poštivaoca Gileta. 

Amar je zeničkoj publici kao i gostima iz drugih bh. gradova ponudio kvalitetan koncert praćen isključivo dobrim repertoarom, a što je dodatno uveličalo njegov jedan od najvećih koncerata do sada. Nije se štedio i pjevao je uistinu srcem za one koji su došli, a u trosatnom koncertu Gile je napravio isključivo jednu pauzu. Upravo su za vrijeme pauze svoje učešće zauzeli gosti koncerta Dženana Džidić iz Zenice koja je aktuelna učesnica ‘Zvezda Granda’ kao i Kerim Zeljković koji je također postao popularan po interpretaciji ‘Odiseja’ u pomenutom takmičenju i Plesni klub ‘Iskre’ iz Zenice koji su podjednako oduševili i dali svoj doprinos koncertu.

Noć koja je bila protkana isključivo dobrim ritmom i emocijom oduševila je sve one koji su odlučili pozdraviti ovakve projekte, tako su iz zeničke arene svi izašli zadovoljni. Da se koncertu pristupilo na zavidnom nivou pokazatelj su i voditeljski par Adla Abazović i Dino Pašalić, a koji su se pobrinuli da koncert teče bez problema što se na kraju i desilo.

Kako je to sve izgledalo u zeničkoj areni pogledajte u fotogaleriji Benarisa Mahmića.

[flagallery gid=144]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica