Portal 072info

GILE UOČI SPEKTAKLA U ZENICI: Ovo je koncert mog života i karijere!

Sve je spremno za muzički spektakl Amara Jašarspahića GIleta i prijatelja, koji je na programu u nedjelju u zeničkoj “Areni”, najavili su to organizatori na današnjoj konferenciji za medije.

Prema riječima Giletovog menadžera Tonija, Zenica je izabrana iz mnoštvo razloga koji su vezani za život mladog Kakanjca i da je on praktično odrastao u njoj.

– Također, želim istaći da će publika u “Areni” čuti najbolju produkciju do sada. Posvetili smo se maksimalno da zvuk, scena i cjelokupan prizor u “Areni” bude poput koncerata najvećih Balkanskih zvijezda – kazao je Toni.

Pristnim novinarima obratio se i Gile, koji je kazao da je predstojeći koncert u Zenici njemu najbitniji u životu.

– Ovo je koncert mog života i karijere koji će mi kazati kako kotiram, a ne sumnjam da će podrška publike izostati. Dati ću sve od sebe da publika s mog koncerta izađe zadovoljna – kazao je Gile.

Organizatori su još poručili da prodaja ulaznice teče više nego odlično, a da će posjetioci ulaznice moći kupiti i neposredno pred početak koncerta na platou ispred “Arene”.

Podsjetimo, pored GIleta na koncertu će nastupiti i njegovi prijatelji poput Ace Lukasa, Aleksandre Mladenović, Fatmira Sulejmanija, Armina Jusufovića i drugih, kao i dva V.I.P. gosta iznenađenja koji također nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Vidimo se u nedjelju s početkom u 20 sati u zeničkoj “Areni”, na koncertu o kome će se dugo pričati!

Podijelite članak

Počitajte još

Najveća regionalna muzička zvijezda Zdravko Čolić u zeničkoj “Areni”

Redakcija

ULAZNICE U PRODAJI: Tony Cetinski 8. marta u Zenici

Redakcija

ARENA ZENICA: Počela prodaja ulaznica za meč BiH – Bugarska

Redakcija