U SPOTU NASER ORIĆ I SEFER HALILOVIĆ

Glavna vijest u BiH: Snaga naroda apsolutni hit, za manje od 24 sata 100.000 pregleda

Glavna vijest u BiH: Snaga naroda apsolutni hit, za manje od 24 sata 100.000 pregleda

Za manje od 24 sata, patriotska pjesma “Snaga naroda” osvojila je široke narodne mase pa tako na YouTubeu bilježi blizu 130.000 pregleda.

Pjesma je, podsjetimo, patriotska i kako je to ranije pojašnjeno, napravljena je kao odgovor na sve pokušaje destabilizacije države i njenog teritorijalnog integriteta od strane loših politika RS-a predvođenih Miloradom Dodikom. O tome svjedoče i kadrovi sa Smetova koji se nalaze u spotu; a kada je Ramo Isak, inače glavni akter pjesme, nedavno organizirao skup “Domovina te zove”.

U povodu 100.000 pregleda na YouTubeu, oglasio se Arnel Isak, sin Rame, inače federalni zastupnik, koji je u nekoliko navrata i najavljivao izlazak ove pjesme.

-Impozantnih 100.000 pregleda za manje od 24 sata, bravo! Bosna i Hercegovina je po prvi put dobila pjesmu kakvu zaslužuje! Kad može region da se “diči” svojim pjesmama ljubavi prema državi možemo i mi!! ŠIRITE LJUBAV, A NE MRŽNJU!!! 💙 – napisao je on.

Objava Arnela Isaka na Instagramu

I na popularnom TikToku danas su najprisutniji kadrovi iz spota ove pjesme, a gotovo ne postoji korisnik ove mreže da nije objavio dio pjesme.

@rusmirisak Snaga naroda 🇧🇦⚜️ #fyp #rusmirisak #foryoupage #zenica #viral #viraltiktok #ramoisak ♬ USKORO SNAGA NARODA – Arnel Isak

Reakcije javnosti, uglavnom su, pozitivne i građani pozdravljaju da i BiH ima nekog poput Rame Isaka koji ima hrabrosti suprotstaviti se političarima koji ponižavaju teritorijalni integritet naše države. Očekivano, ima i građana koji nemaju riječi hvale za “Snagu naroda”, naprotiv. Među brojnim pohvalama i komentarima, građani, između ostalog, kažu: 

-Da je ovo neki Milorad otpjevao, hvalili bi ovi naši intelektualci što im je tastatura domet u životu. Pjesma odlična. Spot odličan – komentar je Harkija Selmanovića.

-Sve na stranu, ovo mu je neko odradio odlično, i pjesma, tekst, spot – jedan je u nizu komentara na YouTubeu. 

Pjesma i spot odjeknuli su i u bosanskohercegovačkim, ali i medijima u regionu. Svi oni prenijeli su pjesmu i spot, a koja, posebno uz kadrove u kojima se pojavljuju i Naser Orić te Sefer Halilović uistinu “budi” posebne emocije i patriotizam.

Brojni mediji objavili vijest o patriotskoj pjesmi

Inače, tekst i muziku za patriotsku pjesmu “Snaga naroda” potpisuje Hamza Škrijelj, a koja će, prema svemu sudeći, mnogima biti druga himna. Ukoliko niste, u nastavku obaveznoj poslušajte pjesmu i pogledajte spot o kojem bruji BiH:

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica