Portal 072info

Glumac iz serije „Volim samo tebe“ Shakti Arora modna ikona

Nema sumnje kako su glavni glumci iz serije „Volim samo tebe“ Radhika Madan i Shakti Arora za vrijeme snimanja stekli mnoge fanove diljem svijeta. U Indoneziji su toliko popularni da su ih pozvali da snimaju jednu njihovu seriju kao gostujući glumci.
Fanovi diljem svijeta bili su oduševljeni kada su mediji javili kako su glumci ponovno zajedno na setu.

Za vrijeme snimanja „Volim samo tebe“ šuškalo se kako su zajedno, pa je to stvorilo dodatnu bazu njihovih obožavatelja. Javljeno je kako će se kadrovi u kojima Radhika i Shakti nastupaju snimati u obližnjem Nepalu dok su njihove kolege iz Indije Digangana Suryavanshi, Mrunal Jain i Ankit Bathla otputovali u Indoneziju.

I dok se čekaju prvi kadrovi nove serije Shakti Arora radi na svom imageu zavodnika i modne ikone u Indiji. Njegov instagram profil inspiracija je mnogim muškarcima u Indiji za modni izričaj, a najutjecajniji modni portal u zemlji Urbaneye uvrstio ga je među 50 najbolje odjevenih muškaraca u toj mnogoljudnoj zemlji.

Tradicionalna odjeća koju je Shakti nosio tijekom snimanja serije „Volim samo tebe“ najčešće nije njegov izbor na manifestacijama i privatno, tako da privatno pokazuje tu stranu modernog muškarca.

Hoće li nešto od tog besprijekornog stila pokazati uskoro i u seriji „Volim samo tebe“, možete pogledati svaki radni dan u 21:45h na OBN-u.

Podijelite članak