Glumci otkrili najveće blamove tokom snimanja seksa u Hollywoodu!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Zvijezde iz Hollywooda otkrile su svoje najveće blamove koje su doživjeli tokom snimanja “vrućih scena”. Iako na filmskom platnu sve izgleda savršeno, akteri se i te kako pomuče ne bi li što živopisnije dočarali seksualni odnos.

Tako je, na primjer, Dakota Johnson otkrila da je simulirala seks čak sedam sati bez pauze kada je snimala erotski film “50 nijansi sive”. –

Nisam mogla više… Snimanje scena seksa je tako dosadno! – rekla je Dakota i otkrila da je doživjela i nezgodu.

Naime, kolega Jamie Dornan ju je tako jako bacio na krevet da je povredila kičmu zbog naglog pokreta glave. Nakon toga, na nju se srušio dio seta.

Snagator Jason Statham je tokom snimanja vruće scene s koleginicom Amy Smart imao publiku i to mu je smetalo. Naime, scena iz filma “Adrenalin: Visoki napon” se snimala usred trgovačkog centra.

– Snimanje agresivnog seksa mi je bilo jako teško, pogotovo kada se snima na javnom mjestu. Svi su nas snimali telefonima, dovikivali mi svašta i gledali moju blijedu zadnjicu – ispričao je glumac te dodao da su mu draži ‘privatni setovi’ jer se tada pobrine da se njegova koleginica osjeća opušteno i prijatno.

Robert Pattinson se ne libi ‘škakljivih’ scena ali je bio nervozan kada je snimao vruću scenu na zadnjem sjedištu limuzine s legendarnom Julianne Moore.

– Inače se znojim kao lud, a za vrijeme snimanja seksa sve se slijevalo sa mene, toliko da sam pokušavao da uhvatim kapljice svog znoja da joj ne padnu na leđa. Poslije me je Julianne pitala da li imam napad panike – ispričao je Pattinson, kojem je ovo bilo jedno od neprijatnijih iskustva.

Jennifer Lawrence snimila je svoju prvu scenu seksa s kolegom Chrisom Prattom za film ‘Putnici’. Glumica je bilo nervozna jer ju je grizla savjest što ljubi oženjenog muškarca.

Iako je za ‘prvu pomoć’ zvala majku koja ju je uspjela malo umiriti, Jennifer je zaključila da će joj jedino pomoći ‘čašica’ alkohola. Na kraju se toliko napila da je narednog dana radila sa mamurlukom. Pratt je priznao da je učinio sve u njegovoj moći da se Jennifer opusti te se pobrinuo da na setu bude što manje ljudi.

Dave Franco svoju prvu ‘pravu’ scenu seksa snimio je za komediju ‘Loše komšije’.

– Prvi put sam snimio scenu u kojoj mi se vidjela gola zadnjica i ne, nisam uživao – kazao je glumac te priznaje da je bio jako nervozan.

– Upoznao sam djevojku s kojom sam snimao dan ranije, lijepa je i dobra, ali sve je tako nezgrapno. Niti se poznajete, jedva znaš njeno ime, a u sljedećem trenutku ste u klinču. U sobi je sa vama je dvadeset članova filmske ekipe koji gledaju šta radiš – prepričao je mlađi brat Jamesa Franca.

No najgore od svega bilo mu je, otkriva, što je to jutro otkrio da na guzi ima veliku bubuljicu. Prije snimanja, zamolio je šminkerku, koju je također tek upoznao, da mu prekrije tu bubuljicu.

Prije nego što je postao Supermen, Henry Cavill glumio je u seriji ‘Tjudorovi’ koja je obilovala scenama seksa. U jednoj od njih, glumica kojoj nije odao ime, sjedela je na njemu u toplesu. Međutim, on se ‘nezgodno’ namjestio pa je glumičino kretanje izazvalo erekciju.

– Sjedila je na meni, imala je predivne grudi, a ja nisam pazio – pričao je Cavill koji se poslije snimanja izvinjavao koleginici.

– To sam doživio samo jednom. Scene seksa su zapravo užasne za snimanje, a moje ponašanje bilo neprihvatljivo – kaže Britanac.

Kristen Schall priznala je da je tokom snimanja scene seksa za seriju ‘Posljednji čovjek na planeti Zemlji’ pustila vjetar. U trenutku kada je ležala i šaputala nešto seksi, iz nje je ‘krenulo’ i, kaže, nije ubrzo stalo.

– Slomila sam tog čovjeka. Pustila sam gasove na njega i on se slomio – kazala je glumica u jednoj tv emisiji.

avaz.ba

GODISNJICA
MARKETING