Glumica Dolores Lambaša preminula nakon teške nesreće (FOTO)

UntitledJutros je nakon teške saobraćajne nesreće preminula slavna hrvatska glumica Dolores Lambaša. Dolores je bila popularna ne samo u Hrvatskoj nego i širom Balkana.

Međutim, nakon kobne vožnje sa prijateljem, takođe glumcem, došlo je do velike saobraćajne nesreće u blizini Slavonskog Broda. Vozač automobila  u kojoj je bila Dolores zaprimio je krivični prijavu, jer je skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubila mlada glumica.  Vozač nije držao potrebno odstojanje, te je udario u drugi automobil, a što je rezultovalo stravičnom nesrećom.

U trenutku kada su objavili da je Dolores Lambaša primljena na odjel hirurgije u bolnici Brod mnogi su pisali na stranicu glumice da su uz nju, te da se mole i nadaju da će uskoro pročitati njihove poruke i vidjeti da su uz nju. Međutim, molitve su se pretvorile u izražavanje saučešća.

Nakon što je operisana i nakon što je provodena antišok terapija Dolores je bila smještan na Intenzivnu njegu. Doktori nisu mogli garantovati stabilnost zbog šoka, a stanje se trebalo poboljšati tek nakon 48 sati. Međutim, uskoro je Dolores preminula.

Za njom tuguje cijela Hrvatska, ali i mnoštvo prijatelja i fanova širom svijeta. 

 [flagallery gid=65]

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE