Portal 072info

Glumica o borbi s koronom: Kao da u meni rovari, buši, ruši…

milica milsa
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Srbijanska glumica Milica Milša ispričala je svoja iskustva u borbi sa koronavirusom, kojim je zaražen i njen suprug Žarko Jokanović. Onje smješten u jednu od beogradskih covid bolnica. 

Milica je ispričala da je bolest u njenom slučaju bila blaža u odnosu na stanje u koje je zapao njen suprug.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

“Bogu hvala, sada sam dobro. Kod mene je sve trajalo 15 dana, mada se još čuvam i odmaram. Imala sam temperaturu koja nije bila veća od 37.6 i to je trajalo nekoliko dana. Konstatovan mi je početak zapaljenja pluća sa jedne strane. Ležala sam, pila terapiju, uzimala lijekove, primala injekcije fraksaparina… Žarko je bio u kući sve do 12. dana, njemu su temperature bile mnogo više. Tog dvanaestog dana njemu se temperatira nije spuštala ispod 39. I onda je otišao u bolnicu. Sada je bolje, stabilno je i ja očekujem da će se, Bože zdravlja, vratiti sljedeće nedjelje kući”, ispričala je, piše Blic

Kada je glumica shvatila da ima koronu i kada je počela da osjeća sve simptome, kako kaže, shvatila je da virus uopće nije naivan.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Nije prijatno, znate. Zaista sam se osjećala kao da imam “osmog putnika” u sebi, vanzemaljca koji ide i rovari negdje, buši i ruši po mom tijelu, a da ja ne znam šta zapravo čini sa mnom. Jedan nepoznati virus koji čini da ne možete da se pouzdate u svoj subjektivni osećaj kako vam je. Veoma je varljiv taj osećaj kod korone. Jednostavno – kada vam je dobro, nemojte biti sigurni da jeste. Ali najbitnije je: ne zapuštajte bolest”, zaključila je Milša. 


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 15
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME