Glumica zatražila zabranu prilaska, bivši je davio i vikao: Nesposobna si, invalidu…

Glumica zatražila zabranu prilaska, bivši je davio i vikao: Nesposobna si, invalidu…

Glumica Selma Bler (Blair) zatražila je zabranu prilaska zbog navodne svađe s bivšim dečkom Ronaldom Karlsonom (Carlson).

Kako pišu strani mediji, u dokumentima stoji da je svađa započela kada je Karlson otišao u stan glumice kako bi joj ostavio televiziju. Bler mu je tada rekla da se ne osjeća dobro jer je upravo popila tabletu za multiplu sklerozu. U navodnom napadu frustracije, Karlson je počeo vikati na nju. 

– Sebi si sve, ne možeš ništa, ne možeš nikoga voljeti, nesposobna si, invalidu, ja ovo ne zaslužujem, mogu toliko bolje od tebe – urlao je. 

U dokumentima stoji i da je nakon toga Ronald skočio na bolesnu glumicu dok je ležala i uhvatio je za vrat te joj je nasilno tresao tijelo. Bler mu je uzvratila tako što mu je gurnula prste u oči i usta, a on joj je prekrio nos i usta rukama zbog čega nije mogla disati. 

Selma BlerSelma Bler FOTO: AGENCIJE

Kada je policija konačno došla u glumicin stan, iz nosa joj je počela šikljati krv. Karlson je uhapšen zbog porodičnog nasilja. Dobio je zabranu prilaska u trajanju od pet dana, a onda su Bler i njen advokatski tim zatražili da se produži. I Karlson je zatražio zabranu prilaska, a u dokumentima tvrdi da je Selma bila ljuta i agresivna jer je odbio sjesti blizu nje kada je došao posjetiti. Dodao je da su oboje nedavno bili bolesni pa je htio da drže distancu. Tvrdi i da je glumica njegovu kćerku nazvala luzericom, te ga izgrebala po licu, očima i obrazima. Isto tako tvrdi i da je Selmi nos krvario već i prije no što se dogodila navodna svađa.

Do prekida ove godine, Bler i Karlson bili su u vezi s prekidima od 2017.

Inače, Selma je krajem 2018. godine otkrila je kako joj je dijagnosticirana multipla skleroza. Od tada je na društvenim mrežama obavještavala pratioce o toku terapije te pisala o tome kako provodi vrijeme s porodicom.  Kako bi joj se stanje popravilo, Selma je bila na hemoterapiji, a išla je i na transplantaciju matičnih stanica, a u februaru prošle godine s pratiocima je podijelila da se zbog hroničnih bolova nije mogla pomaknuti iz kreveta.

– Osjećam se bolesno. Evo šta se događa. Nema blještavila ni glamura, noći su duge. Gotovo svaka noć. Mišići na vratu i licu mi se grče ili se tako stisnu da ne mogu pronaći način da ih rastegnem. Povrh svega imam i želučanih problema. Hvala mom sedmogodišnjem sinu Arturu (Arthur) na pomoći, napisala je tada glumica.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica