Portal 072info

Glupa ženska pitanja

Mnoge žene ne paze koje stvari će pitati svog partnera a onda se uvrijede ako čuju iskrene odgovore koje zapravo nisu željele da čuju.

“Da li je tvoja bivša ljepša od mene?”, “Šta ti se ne sviđa na meni?”, “Jesam li ti debela?” i niz dugih bespotrebnih pitanja koje žene postave, a ne znaju ni same da li žele znati odgovor na njih.

Na početku veze svaka žena je puna samopouzdanja, previše se trudi da naglasi svoje kvalitete, i takva postane i u očima svog partnera, on vidi samo privlačnu mladu ženu, ali kako vrijeme prolazi i kako se bolje upoznajete, sve je teže sakriti nedostatke i postaješ onakva kakva si zapravo prije i bila. Ne manje privlačna ali nesigurna sigurno. Tada mnogim djevojkama padnu na pamet ovakva pitanja, ali potrebno je prije razmisliti pa tek onda zapitati.

Možda ono što se tebi ne sviđa i što smatraš nedostatkom, tvom je partneru simpatično ili još gore, nije ni primjetio. Postavljanjem nekoh nepromišljenog pitanja može početi razmišljati baš kao i ti ili da mu usadiš ideju u glavu i postaneš mu totalno neprivlačna.

A ako se već usudiš na takvo pitanje budi i spremna za pravi odgovor, ima onih koji neće lagati i reći će zaista kako misle iako tvoje uši to nisu željele čuti. Vjerovatno tako nešto nikada ne bi sam rekao, da te ne bi povrijedio, ali na insistiranje će reći sigurno.

Ima i onih koji će izbjegavati istinu u želji da izbjegnu svađe, poštuj to ili obećaj da ćeš biti razumna i da se nećeš ljutiti. Budi sigurna da uvijek postoji neko ljepši i zgodniji ali da to ne znači da te tvoj partner voli manje.

I za kraj uvijek imaj na umu da nesigurne osobe, osobe bez samopouzdanja nikome nisu privlačne. Nemoj kukati i biti naporna, jer niko ti ne može pomoći dok ne pomogneš sama sebi. Prihvati sebe onakvu kakva jesi sa svim svojim manama, tako ćeš biti privlačna i drugima, i odisat ćeš pozitivnošću, a to svako želi da ima u svom životu.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box