GODINAMA SMO POKUŠAVALI DOBITI DIJETE, ALI NIJE MOGLO: Ša otkrio svu intimu iz braka s Ivanom, pa šokirao izjavom

Nenad Aleksić Ša ne prestaje da intrigira gledaoce svojim ponašanjem u rijalitiju “Zadruga”.

– Plakao si kao malo dijete zbog Tare, a tako se nisi ponašao kada te žena ostavila, i kako je moguće da si Taru toliko zavolio? – glasilo je pitanje za Ša.

Ja sam pričao o svom životu i plakao sam zbog Tare, jer je volim i žao mi je bilo što me je sklanjalo osiguranje i nisam pričao o ženi, nego o mom životu i kako sam bio povrijeđen. Ja jesam plakao zbog Tare, da! – rekao je Ša.

– Ja sam pričao i tebi da je on ušao u pušionicu i rekao kako mu život ne valja, ali je imao i dio o ženi i kako on nikada ne valja, tu je jaukao kako mu je teško zbog svega – rekao je Marko Đedović.

– Ja sam uvijek o*jeban zbog nekih stvari – rekao je Ša.

– Kako je moguće i da li je normalno da kuka za ženom a sa mnom je i svima kuka pa i meni, i sada se kao žali opet. Ja njega, nažalost, volim, i najviše bih voljela da ga nikada nisam upoznala i zavoljela – rekla je Tara Simov.

– Onaj trenutak kada neko obriše moje prezime, taj moment je mene presjekao i kao mač da me je isjekao i bilo mi je jako teško – rekao je Ša.

– Ja kao djevojka njegova ništa nisam znala i on je meni prodavao lažnu priču, a ja sam mu sve rekla i sada sve iznosi i kaže kako je nije vidio i da je htjela da ga ostavi prije rijalitija i sada sam ja kriva za sve, ti si patološka lažovčina – rekla je Tara.

– Mi se nismo viđali zbog nastupa, samo po pola sata u salonu i ja sam jurio za parama i ona me je zezala i brat mi je rekao da samo razmišljam o parama i da sam porodicu zapostavio! Ivana je bila savršena žena i nijednu lošu stvar mi nije uradila, a ja sam bio taj koji je bio nervozan i samo sam jurio pare i plašio sam se da se ne vratim u djetinjstvo, i Ivana se trudila da sačuva brak i Ivana moj novac nikada nije uzimala. Ja sam bio zaluđen parama, zvala me je Kir Janja. Što se tiče djeteta, radili smo na tome godinama i nije došlo do toga, dogovorili smo se prije rijalitija da kada izađem da se smirim i ja sam neko ko je živio u haosu i kada je totalni mir ja nisam sav svoj. Radili smo na tome, ali smo došli do zaključka da mi možda nismo spremni za to i ona je stalno radila i bilo je salon – kuća i putovanja i nismo provodili vrijeme zajedno i imali smo prijateljski odnos i ona je iz porodice gdje je brak svetinja. Ja sam ti dečko i ne treba da iznosiš detalje i da nisam s Ivanom spavao u istom krevetu, i uopće to spavanje, jer ne možemo da se podnesemo i ja sam igrao igrice i zaspim na kauču, a ona je voljela da spava jer je ona sve radila i sve vodila – objasnio je Ša.

Prethodni članakMI SMO POBJEDNICI: Božo Vrećo objavio dirljivu fotografiju sa bolesnom majkom
Sljedeći članakDr. Senad Huseinagić: Teško je reći da bi bila manja smrtnost da su vakcine stigle u januaru