goga sekulic
AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Pjevačica Goga Sekulić govorila je o svom životu i karijeri i otkrila je i da nije svim pjevačima baš lako da dođu do novca i da je u više navrata morala da se zaduži da bi objavila album.

“Za album ‘Gaćice’ morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro otplatila, jer sam imala i kredit za stan”, kaže pjevačica.

Dodaje da u svijetu šou biznisa nije sve tako lako kao što mnogi misle.

“Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji. Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim”, navela je pjevačica.

Ona se osvrnula i na dašnje pjesme, koje je žestoko iskritikovala.

“Nekada su se svi stideli da izgovore ime moje pjesme ‘Gaćice’, a danas je ona gospodska pjesma”, navela je pjevačica za Kurir.

Goga je u “Sceniranju” otkrila i kako je morala da proda svoja kola kako bi platila Marini Tucaković pjesmu.

“Kada sam uradila jednu pesmu sa Marinom i Damirom morala sam da prodam auto kako im ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao. A kada sam divljala sa A8 po gradu, tad su svi pitali ko stoji iza mene”, kaže Goga i dodaje:

“Iza mene stojim ja! Nikad me nisu jurili za novac, ljudi su jako korektni. Desio se i prelep gest, od Saše Lazića sam dobila i prelepu baladu.”