Portal 072info

Goga Sekulić: “Volim mlađe muškarce”

1510833 goga odmor glavna fotka ff
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Folkerka danas uživa u skladnom braku sa Urošem Domanovićem, a njihov život obogatio je i nasljednik. Folk pjevačica Goga Sekulić krajem 2016. godine tajno se udala za 15 godina mlađeg džiu-džicu majstora Uroša Domanovića.

Goga je priznala u jednom intervjuu da joj mlađi muškaci više prijaju od starijih.
– Privlače me momci kod kojih se vidi da rade na sebi i svom izgledu. Kada se osvrnem na prethodne veze, shvatam da su mi više prijale one s mlađim momcima zbog njihove slobode i opuštenosti – priznala je Goga magazinu “Stori” 2016. godine, a potom istakla da se ne zabavlja sa mlađim muškarcima, jer je to trend posljednjih godina.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Nikada nisam bila rob trendova, ni kada je riječ o modi, a još manje u emotivnom životu. Svako sreću pronalazi u onom u čemu je i traži, to je sloboda svakog pojedinca da uz sebe ima osobu koja mu prija, razlika u godinama u tom slučaju nije bitna. Iako se bavimo različitim profesijama, one imaju sličnosti jer oboje mnogo putujemo i poslovi nam se zasnivaju na komunikaciji s različitim profilima ljudi. Uz takav način života ljudi ranije sazrijevaju i stiču životno iskustvo i zrelost. Kada se pronađu dvije zrele i ispunjene osobe, razlika u godinama zapravo i ne postoji – naglasila je Goga.

Podijelite članak
  • 149
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)