Portal 072info

Gol je za nju: Zvezdin junak derbija nije zaboravio pokojnu devojku! Ovo je njegova tužna priča…

Portugalac Ugo Vieira je u januaru izgubio devojku koja je preminula od raka…

– Ovo je za nju, moj svaki gol je za nju – rekao je napadač Crvene zvezde Ugo Vieira posle derbija sa Partizanom u kom je postigao dva evrogola.

IMG_1090Na taj način otklonio je dileme zašto je ljubio ruko tokom proslave i kome su pobjednički golovi bili posvećeni. Reč je o Edini Karvaljo, nekadašnjoj vjerenici koja je preminula od raka početkom godine. Ovo je Vieirina tužna priča…

Na Marakanu je stigao kao slobodan igrač, a prethodno je nastupao za moskovski Torpedo. U januaru ove godine doživio je težak udarac.

Njegova djevojka Edina Karvaljo se dve godine borila protiv opake bolesti, ali u toj borbi ipak nije izdržala.

 Život mi je oduzeo moj naveći trofej. Hvala vam na podršci. Deo mog života se danas završio, ali ceo život… Bila je osoba koja me je promenila i najbolje razumela. Bila si ljubav mog života i razlog mog postojanja. Počivaj u miru – bila je poruka koju je Vieira preko društvenih mreža poslao.

Edina je bila profesor fizičkog, a kada je 2013. godine utvrđeno da boluje od raka, Vieira je momentalno odlučio da se vrati u Portugaliju kako bi bio uz nju, pa je realziovan transfer iz Sporting Hihona u Žil Visente. Ugo je veoma volio Edinu i to pokazuje i nakon što je preminula.

IMG_1089

– Nostalgija je najjači osećaj u mojoj svakodnevici. Nedostaje mi neprestano. Mirisi, mesta, osmesi. Nostalgija koja guši. Znam duboko u sebi da će bol popustiti. Jednog dana će bol biti deo istorije, a neki ljudi će zauvek biti u našim srcima. I posle šest meseci, i dalje ne mogu da objasnim ovaj jak osećaj. Volim te svim srcem, princezo moja… Sve što radim, radim za tebe – piše uz jednu od zajedničkih fotografija, koju je fudbaler kačio na svoj Instagram profil.

Jasno je da je igrač sve vrijeme bio uz svoju devojku, i nadamo se da će preboljetii posljedice ovako tužnog događaja.

(Telgraf.rs)

Podijelite članak