BB32ACEE 6CD7 4F76 93EB 875F115DA839
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Tri djevojke kažnjene prošle sedmice zbog golotinje na Jadanskoj magistrali pripadaju takozvanom “Guznom odredu” (Butt squad). Djevojke su Ukrajinke, a ovo im nije prvi susret s policijom, piše 24sata.hr.

Naime, nedavno su završile i u zatvoru nakon što su se, s još desetak kolegica, snimale gole na terasi jednog nebodera u Dubaiju.

  • Pogled sa neboderaPogled sa nebodera

Sad su skandal napravile i u Crnoj Gori. Prvo su šetale gole Kotorom, a onda su se i snimale na Jadranskoj magistrali, zatim su vatrogascima uzele šmrk i polijevale se vodom nasred ceste.

  • Znaju kako da privuku pažnjuZnaju kako da privuku pažnju

Diana Oksanič (19), Ruslana Kovkova (21) i Viktoria Rohalčuk (21) privedene su te je svaka od njih kažnjena s 450 eura.

  • Vatrogascima se svidjela idejaVatrogascima se svidjela ideja

– Samo smo pomagale vatrogascima da operu cestu – izjavile su kasnije djevojke te dodale kako se vatrogascima svidjela ideja.

Djevojke su podignule prašinu i fotografijom pred finale Svjetskog prvenstva. Naslikale su zastavu Engleske na stražnjice i time im dale podršku.

  • Vatrena podrškaVatrena podrška

U Dubaiju je uz djevojke, uhapšen i njihov organizator, američki plejboj Vitaliy Grechin (41). Napisao je na društvenim mrežama kako je platio dvadeset djevojaka da iz Rusije otputuju u Dubai kako bi napravili golišavi editorijal.

– Nisam napravio ništa loše, samo smo se zabavljali, ali naravno da mi je žao. Koštalo me to mjesec dana života, a zamislite samo sudske i putne troškove. Zbog toga mi se plače – napisao je Grechin.

  • Pravili golišavi editorijalPravili golišavi editorijal

Grechin je inače biznismen i bivši američki vojnik. Kako piše The Sun, 1998.-2005. radio je za američku vojsku kao prevodilac. Potom je otputovao u Ukrajinu i tamo otvorio kompaniju koja se bavila financijama. Kasnije ju je prodao milijarderu Olegu Boyku. Bio je i veliki donator u Obaminoj kampanji. Danas putuje svijetom i svoje dogodovštine rado dijeli na društvenim mrežama, a sa sobom uvijek vodi desetak atraktivnih djevojaka.

– Ja živim onako kako bi 90% muške populacije voljelo živjeti. I neću se ispričavati zbog toga – tvrdi Grechin.