Portal 072info

Golišavi SMS ženama nije seksi

Većina muškaraca vjeruje da je slanje seksi poruka dobar način za flertovanje, ali veliki broj žena kaže da ih to potpuno odbija.

Po statistikama o samcima u Americi koje su objavljene sa sajtu Match.com, 75 odsto žena je izjavilo da ne uživa u tome da im muškarac šalje seksi slike, dok 61 odsto njih kaže da ih ne privlači ni kad se slikaju cijeli u odjeći.

Ne iznenađuje da je kod muškaraca bilo potpuno obrnuto. Tri četvrtine ispitanika prilično usrećuje kada dobijaju golišave slike suprotnog pola. Ono što ih odbija kada je riječ o dopisivanju, su skraćenice koje se u kucanju upotrebljavaju i više bi voljeli da žene to ne praktikuju.

Muškarci, takođe, nisu fanovi dopisivanja dok su na poslu, pa se čak 45 odsto njih složilo da preferira dobijanje SMS poruka kada nisu u radnom vremenu.

Oba pola su saglasna kada je riječ o slanju više poruka prije nego što se dobije odgovor na prvu, ističući da je to jedan od najboljih načina da odbijete nekoga.

Žene možda ne vole kada im se šalju seksi slike, ali više od trećine njih voli da ih pošalje. Među samcima koji su dobijali ovakve slike od suprotnog pola, pozamašan broj njih priznaje da je dobijene slike podijelio sa svojim prijateljima.

Dakle, umjesto da šalju seksi slike, muškarci bi trebalo da razmisle o nekim drugim, u kojima kaže da uživa 79 odsto žena, ili o emotikonima, koje žene takođe veoma vole.

Podijelite članak