Portal 072info

Golman i sudija u BiH na poluvremenu zamijenili uloge

Golman domaćih brani prvih 45 minuta, na poluvremenu izlazi iz igre i uzima zastavicu i postaje pomoćni sudija. Igrač koji ulazi umjesto njega je ujedno bio pomoćni sudija u prvom poluvremenu…

Nije šala. To je situacija s nogometne utakmice Šatora iz Glamoča i NK Šujica iz Tomislavgrada u sklopu prvog kola međužukantonalne nogometne lige odigrane u nedjelju 11. septembra, piše Bljesak.

”Domaći imaju glavnog suca koji je regularan i pomoćnike koji su ujedno i igrači kluba Šator Glamoč”, objavio je NK Šujica na svojim Facebook stranicama navodeći kako se žalila Nogometnom savezu zbog ovoga.

“Šujica vodi 0:2 i kontrolira utakmicu kad na scenu stupa pomoćni sudija, ustvari golman iz 1. poluvremena i signalizira nepostojeći penal kojeg je glavni sudija jedva dočekao dosuditi i istovremeno se u lice smijao našim igračima. Šator zabija penal 1:2. Do kraja sud navlačenje iz kojeg domaćin sretno i spretno pogađa za 2:2”, opisuje duvanjski klub tok utakmice navodeći kako je uprava kluba sve neregularnosti uredno prijavila delegatu utakmice Andriji Deljku koji je i sam svjedočio navedenim događanjima.

“NK Šujica je poslala i službenu žalbu u Savez i očekujemo rješenje u našu korist, odnosno da utakmica bude registrirana rezultatom Šator – Šujica 0:3.”, navodi NK Šujica.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box