Portal 072info

GORDANA ŠAULIĆ: Moj muž je musliman

Povodom natpisa u medijima koji su se danas pojavili, a nakon što se sinoć emitovala emisija ‘Zvezde Granda’ u kojoj je predsjednik žirija Šaban Šaulić kratko na sebi imao kapu sa obilježjem vojske Srbije, odlučili smo kontaktirati porodicu Šaulić.

Naime, bh. javnost je putem društvenih mreža u manjoj količini osudila ovaj gest kralja narodne muzike Šabana Šaulića, a odlučili smo saznati šta na sve ovo imaju kazati oni, Šaban i njegova supruga Gordana koja je ujedno i njegova menadžerica.

“Šaban je musliman, zna ko je i šta je. Kapa koju je nosio jeste kapa regularne vojske Srbije, a koju je uz mnoge druge pjevače dobio i on na poklon kao zahvalnicu za koncert koji je toga dana održan. Tim gestom nikoga nije uvrijedio, ko razmišlja ispravno i dobronamjerno shvatit će da nije bilo uopće nikakve namjere da se bilo ko isprovocira” – kazala je za 072info Gordana Šaulić.

Podsjećamo, portal 072info vas još jednom poziva da 11. aprila budete dio proslave dvije godine rada 072info, a gdje ćete svjedočiti spektakularnom koncertu kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Uvjeravamo vas kako je koncert 11. aprila nešto što se do sada nije desilo u Areni Zenica, te da će se o ovom koncertu dugo pričati.

Podijelite članak
  • 1
    Share