GORE OD ŠPANSKE SAPUNICE: Luka Nikolić otkrio šta se desilo sa Dalilom

Podijelite vijest

Poslije vijesti o raskidu ljubavnog para, Luka Nikolić se oglasio i priznao u kakvom je odnosu sa bivšom učesnicom “Zadruge” Dalilom Dragojević.

Iako se protivi medijskom eksponiranju svoje veze sa kontroverznom rijaliti učesnicom, zbog čega ne daje izjave za medije, Luka je ovaj put odlučio da prizna šta se dešava sa njim i Dalilom.

-Ništa konkretno se nije desilo, ja sam rekao njoj da ne komentariše to pretjerano u medijima, a ni ja se nisam oglašavao. Posvađali smo se bili, nije to baš mala svađa bila, ona je pokupila stvari i otišla za Bosnu, ništa posebno – ispričao je Luka, koji tvrdi da je sa Dalilom i dalje u emotivnoj vezi.

ČITAJ JOŠ:  DALILA DRAGOJEVIĆ POSTALA MILIONERKA: Sve joj krenulo nakon razvoda od Dejana

-Ne, mi nismo ni raskinuli, generalno nismo raskinuli… Zajedno smo i dalje. Sve je okej, čuli smo se u međuvremenu, na vezi smo, tako da sve je okej – rekao je on.

Na mrežama se mnogo spekulisalo o njegovom storiju, koji su mnogi shvatili kao provokaciju na Dalilin račun, što Luka demantuje.

-Nemoj da te kupim da mi laješ u dvorištu – glasio je story.

-Ja sam to okačio ujutro, ona je spavala kod mene, tad smo ležali zajedno u krevetu. Nema to veze sa njom, naišao sam na taj citat i dopao mi se – odgovorio je Luka.

ČITAJ JOŠ:  DALILA DRAGOJEVIĆ POSTALA MILIONERKA: Sve joj krenulo nakon razvoda od Dejana

Također, Luka je otkrio da još uvijek nije upoznao Dalilinog oca Husa, kao ni ona njegove roditelje.

-Nisam upoznao njenog oca, iako me je zvala da dođem tamo kod njih, ali zbog obaveza nismo to realizovali još. Ni moji nisu upoznali nju, oni ne žive u Beogradu i ne dolaze ovdje često. Danas su mi došli, ali još uvijek je nisu upoznali – izjavio je za kraj Nikolić.

Pink