g 9
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 30, 2021 @ 21:00
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
FIXGEHALT

Mladi aktivisti opozicionih partija, PDP-a, SDS-a, DNS-a i SPS-a organizovali su danas na Trgu Krajine u Banjoj Luci simboličnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za porodicu Dodik. 

NER FIT

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković svojim prisustvom i donacijom, također je podržao ovu akciju. 

Gorica Dodik, kćerka predsjednika SNSD-a i člana Predsjedništva Milorada Dodika, odgovorila je Drašku na Twitteru. 

– Sjedim danas u Agapeu i posmatram Trg Krajine, porodice sa djecom, bake i deke kao uživaju u lijepom danu. Iz daljine mi privukoše pažnju dvojica dječaka koji sa kamerom trče prema autobuskoj stanici da nekoga dočekaju. Slijeće Drale, najveća rijaliti zvijezda na Balkanu sa svojom crnom zvjerkom… Nastaje borba ko će da mu otvori vrata. Kada je svoje sveto stopalo spustio na zemlju, prišle su sluge da mu poprave kaput i kosu prije nego što se upali kamera. 

Tekst se nastavlja nakon reklame

Kreće akcija, pojavljuje se čovjek u žutoj jakni kao u žurbi i staje da se izgrli sa njim pa užurbanim korakom nastavlja dalje. Kako se kamera spušta, čovjek staje i okrenu se za njima lagano da niko ne primjeti. Kakve izrežirane scene, kakav namješten život, kakva gluma. Baš kao što je i sam jednom priznao, a to je i ujedno i jedina istina koju je izrekao: “Moj život je kampanja.”  Bitno da je nama dobro, a on će se snaći – napisala je Gorica Dodik. 

LIDER