Gorica Dodik se ponovo obrušila na Hanu Hadžiavdagić: Neka vide Srbi iz Istočnog Sarajeva, koji misle da si im prijatelj, šta misliš o njima

h 8
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Twitter je zaključao profil Gorici Dodik, kćerki predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, na sedam dana. Međutim, to nju nije spriječilo da nastavi viralni “rat” s Hanom Hadžaivdagić Tabaković, influensericom. I to na Instagramu.

Jedva čekaju da popljuju

Ranije je na Twitteru napisala da joj se “posebno gade te modne blogerice koje jedva čekaju da popljuju sve jer se njima može”.

No, krenimo redom.

Objava Hane Hadžiavfdagić
 • Objava Hane Hadžiavfdagić Foto: Screenshot
 • Hana je na Instagramu objavila:

  – Ko javno govori, mora biti spreman da prima udarce javne kritike. Nažalost, društvene mreže omogućavaju sve vrste kritike – nekad utemeljene, objektivne, dobronamjeren, ali često maliciozne, isključive, neznalačke, neodgovorne, i još češće kritike koja je sama sebi svrha ili je politikantski instrumentalizirana, pa nema veze sa predmetom na koji se odnosi.

  Odgovor Gorice Dodik
 • Odgovor Gorice Dodik Foto: Screenshot
 • Na to je Gorica odgovorila:

  – Srećo, jedino ako nisi odlučila biti kandidat na izborima pa smatraš da je politički instrument protiv tebe, koju stranku formiraš. To što te Gorica Dodik objavila neka je, jer je prati dosta Srba pa da više ovi iz Istočnog Sarajeva koji misle da si im prijatelj šta misliš o njima. A neka vidi i pjevačica kojoj dolaziš u kuću kako je poštuješ isto Srpkinja iz Istočnog Sarajeva. Samo neka me ne čačka, ja imam svašta za nju da objavim, samo zbog ženske solidarnosti, bit ću fina.

  Hana objavila story o odnosu prema sobaricama u hotelu
 • Hana objavila story o odnosu prema sobaricama u hotelu Foto: Screenshot
 • Potom je Hana objavila novi story koji nema veze s Goricom.

  Danas jesi sutra nisi

  – Pravim se da pojma nemam zašto su u šoku, a ustvari znam da je to samo još jedan dokaz da su ljudi smeće i da se prema “manjima” od sebe baš tako i ponašaju – kao smeće! Pa onda kada ti “manji” sretnu nekog “normalnog” ostanu šokirani. Jadnog li nam društva u kojem živimo. Danas jesi, sutra nisi. Danas te ima, sutra te nema. Zapamti – napisala je Hana.

  Gorica joj napisala da govori o sebi i da se ne da
 • Gorica joj napisala da govori o sebi i da se ne da Foto: Screenshot
 • Gorica je na screenshot ovog statusa napisala da Hana zapravo govori o sebi.

  – Ne daj se Hana.