Gospodine Novaliću, potpuno ste dezinformisani, Žepče je općina sa najnižom prosječnom platom u ZDK

764FCF56 F968 4796 9821 219619D9EAAD

Uvaženi Premijeru,

Moramo Vam priznati da ste još jednom uspješno zabavili bh javnost, ovaj puta preko leđa građana Žepča –  što nama u Žepču nije svejednojer nikome ne dopuštamo da nam vrijeđa inteligenciju.

Zajedno za stolom u zgradi Općine Žepče sa Vama su sjedili funkcioneri koji su učinili sve da Žepče ima najnižu prosječnu platu u ZDK, da iz Žepča odlaze gotovo svi, mladi, stari, porodični ljudi i da je u Žepču svaki četvrti stanovnik socijalno ugrožen.

Vaši sagovornici za stolom nemaju apsolutno ništa sa razvojem dijela privrede u Žepču, nego baš suprotno, čine sve zajedno sa Vama da i ovom – manjem dijelu uspješnih firmi ogromnim nametima maksimalno otežaju poslovanje.

Gospodine Novaliću, slažemo se da u Žepče godišnje „uđu“ milioni KM, ali većina građana Žepča od toga ne vidi ništa jer novci završe u istim džepovima, radnici se vrate na evidenciju Biroa, a vaši sagovornici grade Žepče za sebe i podobne u kojem nema mjesta za radnika sa dostojanstvom i pristojnom platom za život.  

Gospodine Premijeru, iz „ekonomskog čuda“ – Žepča Vas pozivamo da se bavite stvaranjem ambijenta za povećanje minimalne plate koja neće biti društveno opasna ili će Žepče kao i kompletna FBiH postati jedan veliki starački dom.

​​​​​​​​​Predsjedništvo 

     OO SDP BiH Žepče