Portal 072info

GP BiH: Pokušao progutati marihuanu prilikom kontrole

Mješovita ophodnja Jedinice granične policije Doljani i Postaje granične policije Metković Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske otkrila je J.V. (1982.), državljanina Republike Hrvatske, 10. studenoga u ilegalnom prelasku državne granice, priopćeno je iz GP BiH.

Prilikom pregleda J.V. je izvadio  iz džepa papirnati smotuljak pokušavši ga progutati. Na zapovijed službenika, jedan dio je izbacio, a manju količinu je progutao. Utvrđeno je da je riječ o zeljastoj materiji koja asocira na marihuanu. Pregledom njegova vozila nađena je kutija cigareta u kojoj se nalazio sadržaj koji asocira na hašiš. O događaju je obaviješten tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, prema čijim naredbama su privremeno oduzete otkrivene materije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Protiv J.V. bit će dostavljen izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo “posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Zbog ilegalnog prelaska državne granice iz BiH u RH u graničnom pojasu na području Čapljine, osoba je prekršajno procesuirana u skladu sa Zakonom o strancima BiH. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju, navodi se u priopćenju.

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME