Portal 072info

Grad Zenica ima sredstva samo za dvije rate reprograma NK Čelika

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Upravo je završen sastanak u prostorijama NK Čelik kojem su prisustvovali predsjednik NK Čelika Đugum Ismet i predstavnice Gradske uprave Grada Zenica, v.d. pomoćnik Gradonačelnika za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu, stambene poslove i društvenu djelatnost Mujkanović Sumea i v.d. pomoćnik Gradonačelnika za privredu i finansije Vojvodić Fatima.

Tema sastanka je bila realizacija uplaćivanja mjesečnih rata za reprogram duga prema PU FBiH od strane Gradske uprave Grada Zenica i šta to znači za rad NK Čelik.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ono sa čime javnost treba da bude upoznata jeste činjenica da ukoliko Grad Zenica uplati dvije rate za reprogram duga, za koliko trenutno ima finansijskih sredstava, ostali sportski klubovi će ostati uskraćeni za sredstva iz budžeta Grada, a koja su im potrebna za normalno funkcionisanje.

“Stav NK Čelik je da ne želimo da budemo taoci politike u našem gradu, kao što je to bilo do sada, te da drugi sportski kolektivi ispaštaju zbog toga. Zato pozivamo javnost da podrži usvajanje rebalansa budžeta Grada Zenica kako bi sport u našem gradu konačno počeo funkcionisati onako kako zaslužuje”, poručuju iz NK Čelika

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME