Portal 072info

Građani BiH u augustu bili najbrojniji gosti u Budvi, posebno izraženo u luksuznim hotelima

budva sezona 3 696x360 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U augustu građani iz Bosne i Hercegovine bili su najbrojniji gosti u Budvi, vodećoj destinaciji u Crnoj Gori.

Tokom jula, bez obzira na simbolične brojke, turisti iz BiH su bili na četvrtom mjestu po brojnosti, iza domaćih gostiju, te Ukrajine i Bjelorusije. Tokom augusta, gosti iz BiH postaju dominantni i čine skoro trećinu u ukupnom broju dolazaka i noćenja, piše portal Vijesti.me.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

To se navodi u izvještaju Turističke organizacije Budva, uz konstatciju da državljani BiH u hotelskom smještaju čine najbrojnije goste i to u najkvalitetnijim i visokorangiranim luksuznim hotelima na samoj obali.

  • Uslovi za ulazak stranih državljana u Crnu Goru, uključujući i najvažnija turistička tržišta ili naš odlazak u druge države, postavljeni su prilično rigorozno. Postalo je evidentno da EU želi da sarađuje uglavnom sa svojim članicama. Posljednja iskustva sa Hrvatskom pokazuju da ipak i u toj saradnji postoje granice i da je svakoj državi najvažnije nacionalno zdravlje – kažu budvanski turistički radnici.

Oni kažu kako su se prvi put u velikoj mjeri svi okrenuli internim kampanjama i posvetili pažnju domaćim gostima. Na primjerima visokorazvijenih turističkih destinacija i mnogo brojnijih država, sve je mnogo jednostavnije i rezultati su evidentniji.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 4
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)