sastanak gu zenica
AUTOR: P.D.
DATUM: lis 11, 2021 @ 10:50
KATEGORIJA: BiH / Izdvojeno / Vijesti
FIXGEHALT

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović održao je jutros hitnu sjednicu kolegija Gradske uprave kojem je prisustvovao i menadžment Javnog preduzeća „Grijanje“ d.o.o. Zenica.

Jedina tema sastanaka bila je aktuelna problematika zagrijavanja stambenih i poslovnih objekata u gradu Zenica, gdje su predstavnici JP „Grijanje“ upoznali gradonačelnika o poduzetim aktivnostima s ciljem isporuke toplotne energije.

Prema njihovim riječima, građani bi tople radijatore trebali imati 15.oktobra, a start sezone isključivo zavisi od kompanije ArcelorMittal Zenica.

„Od uprave ArcelorMittala sam zahtijevao da se danas u prijepodnevnim satima održi sastanak između predstavnika Gradske uprave, JP Grijanje i ArcelorMittala kako bi se otklonile sve nedouimice. Očekujem da će indijski partneri i uposleni domaći menadžeri pokazati više društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici. Naravno, i menadžment Grijanja treba biti aktivniji i blagovremeno o svim radnjama informisati građane“, poručio je Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice.

LIDER