Gradonačelnik Kasumović održao hitnu sjednicu kolegija GU o problemu grijanja

sastanak gu zenica
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović održao je jutros hitnu sjednicu kolegija Gradske uprave kojem je prisustvovao i menadžment Javnog preduzeća „Grijanje“ d.o.o. Zenica.

Jedina tema sastanaka bila je aktuelna problematika zagrijavanja stambenih i poslovnih objekata u gradu Zenica, gdje su predstavnici JP „Grijanje“ upoznali gradonačelnika o poduzetim aktivnostima s ciljem isporuke toplotne energije.

Prema njihovim riječima, građani bi tople radijatore trebali imati 15.oktobra, a start sezone isključivo zavisi od kompanije ArcelorMittal Zenica.

ČITAJ JOŠ:  Vladi ZDK bit će predloženo pokretanje sveobuhvatne revizije diploma

„Od uprave ArcelorMittala sam zahtijevao da se danas u prijepodnevnim satima održi sastanak između predstavnika Gradske uprave, JP Grijanje i ArcelorMittala kako bi se otklonile sve nedouimice. Očekujem da će indijski partneri i uposleni domaći menadžeri pokazati više društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici. Naravno, i menadžment Grijanja treba biti aktivniji i blagovremeno o svim radnjama informisati građane“, poručio je Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice.

GODISNJICA
MARKETING