Gradonačelnik Kasumović sastao se sa komandantom Turske vojne misije u BiH

Objavljeno:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović danas je u protokolarnu posjetu primio komandanta Turske vojne misije u BiH, brigadira Alp Ozdemira. U kraćem prijateljskom razgovoru gradonačelnik je informisao brigadira Ozdemira sa aktuelnim stanjem u Zenici i projektima koje Gradska uprava realizuje s ciljem unaprijeđenja uslova života u našem gradu.

Turska vojna misija u BiH u Zenici je od 1994. godine i u tom periodu mnogo je pomogla građanima. U svoje i ime građana Zenice zahvaljujem vam se na svemu što ste uradili i vjerujemo da ćemo i u narednom periodu uspješno sarađivati”, rekao je gradonačelnik Kasumović.

Prema riječima komandanta Ozdemira, Turska vojna misija u BiH nastavit će sa aktivnostima pružanja podrške narodima u BiH.

“Poštovani gradonačelniče, u teška vremena čovjek treba biti odlučan i hrabar. Vi ste to pokazali kao nezavisan gradonačelnik u svome dosadašnjem radu. Neka vas prate zdravlje i sreća jer vidimo da imate veliku podršku svojih sugrađana”, riječi su brigadira Ozdemira.

Turska vojna misija u BiH i Gradska uprava su sa oko 80.000 KM finansirali rekonstrukciju i uređenje parka Tursko – bosanskog prijateljstva i dječijeg igrališta na Kamberovića polju.

H.D. | 072INFO
H.D. | 072INFO
Portal 072info.com najčitaniji je internet portal u Zeničko-dobojskom i Srednjobosanskom kantonu, ali i šire sa četiri miliona mjesečnih posjeta (garantuje Google Analytcs) i najpopularniji portal na društvenim mrežama gdje nas prati 200.000 ljudi!

Podijelite članak:

spot_img
spot_img
spot_img

Popularno

Još sličnih objava
VEZANO

Masakr u crkvi u Kaliforniji: Jedna osoba mrtva, četiri teško ranjene

Više ljudi je upucano u današnjoj pucnjavi u crkvi...

Pobjednik Eurosonga poljubio djevojku i otišao u rat

Frontmen ukrajinskog benda Kalush Orchestra koji je pobijedio na...

Navike koje uništavaju imunitet

Održavanje normalne tjelesne mase, uravnotežena i kvalitetna prehrana, dovoljan...