Portal 072info

Gradonačelnik Kasumović uručio priznanja policijskim službenicima PU I Zenica

Povodom 20. marta, Dana Grada Zenice, u kabinetu gradnočelnika Fuada Kasumovića, održana je skromna, ali značajna svečanost uručivanja priznanja i nagrada policijskim službenicima Policijske uprave I Zenica.

Dobitnici priznanja zahvalili su se gradonačelniku Kasumoviću, čestitali svim građanima Dan Zenice, te istakli kako su priznanja samo dodatni motiv za još efikasniji i uspješniji rad.

“Priznanja i nagrade su uvijek dodatni motiv za još bolji, predaniji i odgovorniji rad. Trudit ćemo se da budemo još bolji”, kazao je Amel Kaknjo, mlađi inspektor u Odsjeku kriminalističke policije PU I Zenica.

Dobitnici priznanja su: Amel Kaknjo, mlađi inspektor u Odsjeku kriminalističke policije PU I Zenica, Adnan Bečić, narednik u Policijskog stanici Centar, Damir Čurčić, policajac u PS Crkvice i Fadil Ahmetspahić, stariji narednik u PS Nemila.

Gradonačelnik Zenica Fuad Kasumović zahvalio se policijskim službenicima na svemu što rade za građane i upoznao ih sa podrškom koju je Grad Zenica u budžetu pripremio za policiju.

Zenicainfo

Podijelite članak
  • 38
    Shares

Počitajte još

Mladom Zeničaninu dijagnosticirana leukemija, roditelji moraju svaki dan putovati na relaciji Zenica – Sarajevo

072info

Zenički muzej pokrenuo online izložbe

072info

Šest ljekara iz dvije porodične ambulante u Zenici u izolaciji

072info