Grand show večeras od 21 sat na OBN TV

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U programu OBN TV večeras od 21 sat možete pratiti novo izdanje „Grand showa“. Vrhunska scenografija i svjetlosni efekti koji pariraju najboljim svjetskim scenografijama za emisije tog žanra, Grand Show čine izuzetno glamuroznim. 

Ovoga utorka od 21 sat u ovom velikom show programu na OBN TV gostuju najveće muzičke zvijezde Grand produkcije, Sinan Sakić, Mmilica Pavlović i mnogi drugi a na sceni će se pojaviti i mlade djevojčice koje su predhodnih mjeseci očarale publiku očešćem u najgledanijem i najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda.

Sve njih će pratiti veliki orkestar Mikice Kurovića, Grand balerine, a voditelji su nam dobro poznata tv lica  Dragana Katić I Tihomir Tepić. Tu su svakako Vicko i Đoša, Pecko i Toša, zagonetne ličnosti, vicevi, tajanstveni predmeti i nezaobilazni Grand dueli. Mnogo iznenađenja, smijeha, škakljivih pitanja i gostiju koji prave nevjerovatnu zabavu…

Uživajte i Vi uz Grand show večers od 21h.

GODISNJICA
MARKETING