Portal 072info

Greške koje žene prave u vezi

Žene uvijek napadaju muškarce kako griješe u vezama i kako je sve što oni urade pogrešno. Istina je malo drugačija – muškarci su zapravo vrlo opušteni kad je riječ o vezi. donosimo vam greške koje žene prave u vezama i rješenja za njih:

Žene se pretvaraju – žene često žele da ugode muškarcima i pretvaraju se da su nešto što zapravo nisu. Ovo je velika pogreška jer će oni kad da shvatiti da to niste vi i kemija će nestati. Zato budite ono što jeste i uživajte u svojoj vezi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žene pokušavaju promijeniti muškarce – svaka žena bare,m nešto želi promijeniti kod svog partnera. Mijenjanje je uredu ako se radio o sitnicama, ali nije uredu da pokušavate promijeniti nekog kao osobu. Prihvatite ga takvog kakav jeste, jer kakva je onda poenta da ste s njim u vezi.

Žene se previše otkrivaju – ukoliko se zaljube u nekog muškarca žene su sklone pretjeranom pokazivanju emocija. On ne mora znati da ste ludi za njim, jer postoji mogućnost da se prestane truditi oko vas. Na početku je potrebno da malo dozirate svoje osjećaje da biste se

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žene tjeraju muškarce d aim govore: „Volim te!“ – većina žena je opsjednuta ovim riječima i tjeraju svoje muškarce d aim to stalno govore. Morate shvatiti da je muškarcima potrebno neko vrijeme da se opuste i da vam kažu šta osjećaju. Strpite se, jer tada ćete znati da to stvarno osjeća, ako vam to kaže sam od sebe.

ljepota.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME