Portal 072info

Greške pri ljubljenju koje morate izbjeći

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Poljupci su jedna od najljepših stvari na svijetu. Ali koje su ključne stvari za nezaboravan poljubac? Hemijska privlačnost i vještina! Možda nemate uvijek kontrolu nad izvedbenom formom poljupca, ali znate li osnove za dobro ljubljenje?

Ako ne znate kako se ljubiti ili to radite osrednje, trebali biste znati da partneru mnogo toga uskraćujete. Nemojte se brinuti, jer i ljubljenje se može naučiti. Mi vam donosimo četiri pogreške koje mogu uništiti svaki poljubac pa ih stoga valja izbjegavati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

1. pogreška: usta napadaju

Poljubac bi trebao biti nježan, a ne kao životinjski napad ustima. Ako sumnjate da možda vi upravo tako ljubite, promijenite taktiku. Započnite polako i pustite da se poljubac prirodno razvija. Ako forsirate strast, mogli biste uhvatiti partnera nespremnog pa će mu to djelovati kao napad. Obratite pažnju na signale koje vam partner šalje. Ljubljenje je timski sport, a ako vaša druga polovica cijelu večer mora igrati u obrani, previše ste agresivni. Opustite se, usporite i uživajte. Omogućite i partneru da uživa zajedno s vama.

2. pogreška: bapski poljubac

Jezik ima svoju ulogu u ljubljenju pa bi bilo dobro da ga koristite. Poljubac ne mora biti jako mokar, ali nije dobro ni kada je potpuno suh. Zasigurno ne želite da se vaš partner pita je li uopće bilo poljupca. Spajanje usta uz blage pokrete ne može se nazvati poljupcem. Prikazuje vas kao osobu koja se loše ljubi ili kao osobu koja se ne želi ljubiti. Ljubite kao da to doista mislite i želite. Zaposlite zdušno i usne i jezik, a užitak neće izostati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

3. pogreška: loš zadah

Jako, jako loše. Zamislite kako bi vama bilo da morate ljubiti nekoga tko ima loš zadah. Pepermint bomboni ili žvakaće gume trebale bi za svakoga biti obavezan pribor. Bolje spriječiti nego liječiti. Ne trebamo vam posebno napominjati da je nužno redovito prati zube i održavati higijenu usta. Koristite i vodice za ispiranje, ali neka vam osvježivači daha uvijek budu pri ruci pa problema neće biti. Svjež poljubac najljepši je poljubac.4. pogreška: poljupci u usta uključuju usta.

Sigurno vam se netko nekada požalio na loš poljubac koji je obuhvatio cijelo lice, ali nije usta. Da, sitni poljupci u obraze su slatki, ali kada netko upre svu snagu jezika i potroši ga na cijelo lice i zaboravi usne, onda nešto jako ne valja. Pravi, lijepi poljubac zbližava partnere. Složit ćete se da nitko nije sretan kada mu cijelo lice prekrije mokri jezik, a usne ostanu netaknute. Nemojte biti jedna od tih osoba. Ako se ipak ne možete suzdržati od te navike, ponesite barem maramice, pa da poslije možete obrisati partnerovo lice. Naš je savjet da ipak izbjegavate takav način ljubljenja. Posvetite pažnju i partnerovim usnama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Radiosarajevo.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME