Portal 072info

Hafizović: Slagao sam igračima da će plata sutra u 10 biti

Trener Čelika Kemo Hafizović ponovo je napravio show na konferenciji.

U svom je stilu prokomentarisao današnji susret sa Slobodom.

“Rekao sam da nam dolazi ranjena ekipa koja je sastavljena od odličnih igrača. Mi smo danas igrali sa tri štopera, odnosno sedam igrača u odbrani i opet se nismo odbranili. Izmjene su donijele kvalitet u igru, postavili smo svoju igru te moram reći da smo teško oštećeni kod rezultata 2:2.”

“Nalazimo se u haotičnom stanju, nemamo novca, nismo odradili pripreme, a Slobodu ne mođžeš rukama pofatati na terenu. Na kraju smo svi zadovoljni – publika, Jagodić i ja. Mahmutović je prošlo kolo promašio penal, danas je spasio Čelik, zabio dva pogotka, nogomet je takav.”

“Mi najviše radimo na psihičkom stanju, milujemo se, grlimo, ljubimo, slagao sam igračima da će plata sutra u 10 biti, nema ništa od toga, znaju igrači to, smijali su se. Šta ću moram nešto provaljivati, izmišljati radi atmosfere u ekipi. Nema štrajkova, tuče, svađa, fina je atmosfera imam ja i tih bisera”, ističe trener Zeničana koji je za kraj rekao da će reprezentativna pauza odlično doći ekipi”, kazao je trener Čelika, Kemo Hafizović.

bhfudbal.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box